Galharena prac ciąg dalszy 26.09.2020 - Grey Knights
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galharena prac ciąg dalszy 28.12.2018 - Last Elf Standin
czy podstawki nie powinny byc okrągłe
Nie.Xet pisze:czy podstawki nie powinny byc okrągłe
Nowy oddział rydwanów do moich królów grobowców;)

Kolejny update, udało mi się domalować mały oddział swordmasterów, zarówno do 9th Age jak i do Kings of War (stąd taki tray), zapraszam do obejrzenia zdjęć:

Podstawki takie jak na reszcie armii, już nie ma miejsca i czasu na wprowadzanie zmian w tym dezajnie;)
Kolorystyka do mnie nie trafia.
Ale całość powala. Taki poziom malowania calego oddzialu wydaje mi sie kosmiczny
Wszystko wyglada świetnie, twarz dowodcy, gemy, i jakby przejasnienia odbijajace swiatlo na zbrojach.
Graty!
Ale całość powala. Taki poziom malowania calego oddzialu wydaje mi sie kosmiczny

Wszystko wyglada świetnie, twarz dowodcy, gemy, i jakby przejasnienia odbijajace swiatlo na zbrojach.
Graty!
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane 

Zrobiłem swoją bandę do Warcry, akurat na zbliżający się za tydzień turniej:)

Też tak uważam!Druchii pisze:![]()
![]()
![]()
Wypas!

Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane 

Bardzo długo chcialem pomalować ten model i w końcu się udało!

Dzięki!
W weekend postaram się wrzucić małe nowości do mojej bandy warcry i WIP grey knightów do kill teama;)
W weekend postaram się wrzucić małe nowości do mojej bandy warcry i WIP grey knightów do kill teama;)
Jakoś niebieski kamień mi nie pasuje. Jednak całość robi zajebiste wrażenie 
Super to światło wylatujące z paszczy!
Gratki

Super to światło wylatujące z paszczy!
Gratki

Kolejne 2 mumie do mojej bandy warcry;)

- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Wspaniałe Tomg Kingi. Dawno już nie wyciągałem na stół mojego Cascetu. Będzie z dobrych 6 lat.