Skład na ETC 2011
Moderator: swieta_barbara
Re: Skład na ETC 2011
Widzę, że obudziłem się na wyniki rundy (odsypiam nockę i staram się budzić na koniec rundy)
60 to go.
60 to go.
Golonka [*]
JarekK pisze:nie mogłem przyjść bo wczoraj zwiałem z kościoła i sie matka dowiedziała...
Do zrobienia 

Russia confident against Spain
chyba mamy przeciwników
coś dla 40stkowców
Poland 10 points short of victory against Spain 40 k 3 games still to decide
chyba mamy przeciwników

coś dla 40stkowców
Poland 10 points short of victory against Spain 40 k 3 games still to decide
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
maja kilku dobrych graczy co pamiętamy z boba, ale u nas było ich tylko kilku, na pewno nie cały skład etc, chociaż parę osób rozpoznałem u nich (ich de na przykład ;P). sądzę że 100 pkt do ugrania jest, nawet więcej, ale to już zależy od paringów.
Szczur22
Szczur22
Z tego co slyszalem kiedys o skladzie Rosjan to Zubkov (DE , 3eci na Bobie) ustala caly sklad i nikt do niego nie fika 

- swieta_barbara
- habydysz
Dobrze, dobrze sie dzieje.
fikasz fikasz, kulka w łeb i znikasz ;P
koleś bardzo sympatyczny, wyjade się superspoko, ale pytaj Akadersona czy Karliego, oni tam wizytwali Moskwe, nie ja
40 minut do końca btw.
koleś bardzo sympatyczny, wyjade się superspoko, ale pytaj Akadersona czy Karliego, oni tam wizytwali Moskwe, nie ja

40 minut do końca btw.
Szczur22
Szczur22
Debek 10 Duke 15 Barb 20
Confirmation that Germany lost to Sweden in 40K. Wide open round 6. Poland, Germany & Sweden all on 8 points!
Confirmation that Germany lost to Sweden in 40K. Wide open round 6. Poland, Germany & Sweden all on 8 points!
Szczur22
Szczur22
15 do maksa
w 2 grach!! 

Ostatnio zmieniony 21 sie 2011, o 15:19 przez sYsek, łącznie zmieniany 1 raz.
Szczur22
Szczur22
Ziemko - Nie bardzo wiem kto tam jest w skladzie teraz. Ale Zubkov i Zeff (gosciu chyba teraz dochem gra a kiedys imperium cisnal z tego co gadalismy) sa chyba najbardziej ogarnieci. Wochem pewnie gra SergZerg - Karol bretka w 7ed z nim dostal. W tam tym roku byl na etc - gosciu gral w teamie z ktorym zremisowalismy jakos minimalnie. Jakbym znal ksywy reszty graczy to bym powiedzial wiecej ale w pliku z rozpami etc ruskich akurat nie ma ksywek :/ Diabli wiedza jak ostro trenowali przez ostatni sezon ale zakladam, ze wzieli sie do roboty na ile ich poznalem.
Crus i Barbarossa powinni wiedziec mniej wiecej na co ich stac bo ruscy caly czas ich wspominali
Generalnie ruscy z krajow na wschodzie grali najlepiej.
Crus i Barbarossa powinni wiedziec mniej wiecej na co ich stac bo ruscy caly czas ich wspominali

Generalnie ruscy z krajow na wschodzie grali najlepiej.
Ostatnio zmieniony 21 sie 2011, o 15:19 przez Akadera, łącznie zmieniany 1 raz.
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego