Corunn - High Elfy / Bretonnia
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Jacek_Azael
- Masakrator
Re: Corunn - High Elfy / Bretonnia
Zdjęcia go masakrują. A szkoda, bo widać, że jest ładnie pomalowany.
Bardzo ładny!
Klimatyczna broń, wzorki na koniu i wieża na tarczy są super!
Gratulacje
Klimatyczna broń, wzorki na koniu i wieża na tarczy są super!
Gratulacje

Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane 

Dzięki ^_^
Domek na stół do gry, chociaż teraz służy bardziej jako podstawka na figurki w gablocie
Wciąż niedokończony, dojdzie jeszcze balkon na tyłach i dach wieżyczki, poprawię też jej podstawę oraz dodam jakieś detale (np. bluszczyk, ptaszydła na dach czy coś w tym stylu), jak tylko będę miała nieco zbędnego czasu. Póki co - niech nabiera mocy urzędowej w szafie 

Domek na stół do gry, chociaż teraz służy bardziej jako podstawka na figurki w gablocie

...But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.
Bardzo fajna makieta
Z czego ta dachówka zrobiona jest? Fajne kolorki, gratki!

Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane 

- wind_sower
- Masakrator
Lubiem to!
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
Po półrocznej przerwie wracam do malowania. Póki co skończyłam tego bretońskiego konika, a że jestem leniwą bułą i więcej radości sprawia mi malowanie koni niż rycerzy, to mam już cztery bezpańskie kuce 

Ale kozak! Ten z jeleniem na tarczy i czerwono-pomarańczowymi zawijasami najlepszy! Nie to żeby księżyc mi się nie podobał 
Gratki!

Gratki!

- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Chciałbym dojść do takiej wprawy, z jakiej ty wyszłaś. 

- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Porządne freehandy, tylko czemu ten fiolet na karku konia taki płaski i pusty? Szkoda, że nie pociągnęłaś zawijasów, bo dół kropierze wygląda świetnie.
Wydawało mi się, że będzie za dużo, wbrew pozorom to nie lenistwo
Większość moich bretońskich koników nie ma szyi pomalowanej w zawijasy. Może za mało pocieniowałam, to fakt. Dzięki za uwagi 
Pewnie widzieliście już nowego Teclisa - mam wrażenie, że od muskularnej Alarielki na chrabąszczu GW idzie w stronę modeli, które są spektakularne, duże, drogie i fikuśne, ale z klimatem niewiele mają wspólnego... Przynajmniej dla mnie. Eltharion mi się podoba, jeźdźcy są w porządku, ale Teclis.... Skomentuję to w poniższy sposób. Może nie najlepiej narysowałam, ale sens uchwyciłam

Pewnie widzieliście już nowego Teclisa - mam wrażenie, że od muskularnej Alarielki na chrabąszczu GW idzie w stronę modeli, które są spektakularne, duże, drogie i fikuśne, ale z klimatem niewiele mają wspólnego... Przynajmniej dla mnie. Eltharion mi się podoba, jeźdźcy są w porządku, ale Teclis.... Skomentuję to w poniższy sposób. Może nie najlepiej narysowałam, ale sens uchwyciłam

- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer

- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Celne spostrzeżenie odnośnie Teclisa, choć sam model może być dobry, do przedstawienia postaci spadającej z latającego dywanu. 

Przy pierwszym rzucie oka na model byłam przekonana, że właściwą postacią jest kotoptica, która - porwawszy jakiegoś bidoka elfa z ziemi - będzie nim miotać ogonem. Potem dopiero doczytałam, że to Teclis. Jak dla mnie paskudnością gęby bije na głowę innych brzydali od GW. Ciekawe, ile będzie kosztować....quidamcorvus pisze: ↑29 sty 2020, o 09:36 Celne spostrzeżenie odnośnie Teclisa, choć sam model może być dobry, do przedstawienia postaci spadającej z latającego dywanu.![]()
Tu się zgadzam, przynajmniej jeśli chodzi o elfy, bo nie śledziłam wszystkich armii. Treelord, który wygląda jak nieślubne dziecko transformersa i drzewa, morskie elfy czy Alarielka na sterydach... No nie. A raczej: jako modele się bronią - wiele z nich jest ładnych, dynamicznych, imponujących. Jakby była to osobna, inna gra - ok. Ale ja rozwojowo zatrzymałam się przy starych edycjach i AoS mnie nie przekonuje. Dobrze, że Bretki nie zepsuli. Jeszcze.Naviedzony pisze: ↑29 sty 2020, o 08:34No coś takiego. W ogóle cały AoS jest strasznie derpny dla mnie.
- wind_sower
- Masakrator
No jak byś poczytała fluff flesh eater court to byś wiedziała, że popsuli 

Maluję dla Perfectly Painted Studio!
Czekaj, czekaj... Teraz, jak mi mówisz, to coś kojarzę. Kojarzę, że dawno temu zaczęłam czytać, nie spodobało mi się i wyrzuciłam tę część historii z pamięciwind_sower pisze: ↑29 sty 2020, o 14:42 No jak byś poczytała fluff flesh eater court to byś wiedziała, że popsuli![]()

- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
E tam, w końcu bretonnczyki przestali się pudrować i perfumować i wyszło na wierzch, co tam w środku naprawdę siedziało.wind_sower pisze: ↑29 sty 2020, o 14:42 No jak byś poczytała fluff flesh eater court to byś wiedziała, że popsuli![]()