Nowe HE 8 ed. - zdjęcia str. 65
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
Re: Nowe HE - 8 ed.
Wszystko fajnie, ale co z tego zostanie to się okaże jak wyjdzie nowy book. W sumie ER w corach to dziejowa sprawiedliwość bo i WE i DE mają fasty w tym slocie. Generalnie ploty krążą przeróżne i coraz dziwniejsze. Doradzałbym ostrożny optymizm- wtedy rozczarowanie będzie mniejsze
dlatego maja teraz stupidity i rage agains rider jak sa zaprzegniete do chariotow, masz calkowita racje.WojtuśŚ pisze:Oby tych WLoWLi nie było, bo to porażka. Grywalnie fajnie, ze będą lewki jak sabertuski, ale to nie jest klimat Elfów, żeby jakies bestie tam biegały. Po za tym białe lwy nie lubią Białych Lwów, bo te je zabijają, a nie dosiadają.
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Ja tam jestem niemal pewny, że moja wizja kawaleryjskiej armi HE będzie spełniona
Wazne aby SH byli w corach (na ER bym się nie obraził ale przebolałbym ich brak tam)
DP byli grywalni
Weszły drejki w rarach.
Nic innego naprawdę nie chce. Herosi to mi wszystko jedno, jak smok będzie przeżywalny w starciu z artylerią to go wezmę, jak nie to mag na koniku, zawsze mi się widział arcy u HE na koniu ale nie było jak go wystawiać przez lata, moze teraz
Wazne aby SH byli w corach (na ER bym się nie obraził ale przebolałbym ich brak tam)
DP byli grywalni
Weszły drejki w rarach.
Nic innego naprawdę nie chce. Herosi to mi wszystko jedno, jak smok będzie przeżywalny w starciu z artylerią to go wezmę, jak nie to mag na koniku, zawsze mi się widział arcy u HE na koniu ale nie było jak go wystawiać przez lata, moze teraz
Pierwszy
Wymyśl se inną
np. speary na lwach
lwy
lwy na lwach
lwi feniks
Wymyśl se inną
np. speary na lwach
lwy
lwy na lwach
lwi feniks
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
Wielkie mi wizjonerstwo Prawda jest taka, że każdy już jest pewnie zmęczony wystawianiem praktycznie samej piechoty i chciałby odmiany
Nie, ileś stron wcześniej pisałem o koncepcji kawaleryjskich HE.Kosa pisze:Pierwszy
Wymyśl se inną
No i jak Relosu malował swoje drejki w sklepie, zdradziłem mu swoją rozpę na nowym booku.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
Ja mam taką koncepcje od +/- 10 lat więc sorry Winetou
Prawa zastrzeżone
Poszukaj na forum Gildi
Prawa zastrzeżone
Poszukaj na forum Gildi
Ostatnio zmieniony 29 mar 2013, o 15:32 przez Kosa, łącznie zmieniany 1 raz.
Uzurpator.Kosa pisze:Ja mam taką koncepcje od +/- 10 lat więc sorry Winetou
Prawa zastrzeżone
Poszukaj na forum Gildi
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
Ale smoków jest mało w tym świecie. kiedyśsmok zajmował nawet hero choice,
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
A nie były gdzie ploty że ma być smok "Pan 8" ? to może pojadą w dół z punktacją słabszych smoków no i dodzadzą osobne jak kolega wyżej wspomniał
To by było miłe bo smoki osobiscie lubie
Sam nie raz wystawiam for fun ognisteo maga na smoku i ksieciunia na gwiezdnym i tak sobie fruwają...
To by było miłe bo smoki osobiscie lubie
Sam nie raz wystawiam for fun ognisteo maga na smoku i ksieciunia na gwiezdnym i tak sobie fruwają...
Wujku Siweuszu, ja nawet w VI edycji grałem na smoku 2/3 jej czasu
Wujek Siwy wtedy grał smokiem ZAWSZE. Splamiłem się arcusiem dopiero w 8 ed.Kosa pisze:Wujku Siweuszu, ja nawet w VI edycji grałem na smoku 2/3 jej czasu
Ej, no, ja też pisałem o kawaleryjskich HE
Za to na smoku rozegrałem może z jedną bitwę..
Za to na smoku rozegrałem może z jedną bitwę..
Wisła Kraków.
Nagle wychodza prawdziwe opcje caledoryjskie czy jakoś tak. Ja tam zawsze byłem z Caledoru nędzne wiesniaki z Chrace
A ja zawsze wolałem wieżę Hoetha i bardzo się ucieszę gdy moje hordy SM będą grywalne na nowym booku
Wisła Kraków.
Te z Caledoru są przeca największe co nie?
Smocze, buahaha
Smocze, buahaha
Oj tam, oj tam.Azurix pisze:Jak ta licytacja będzie brnąć dalej to zaraz znowu poleci tekst w stylu:"Porównywanie małych elfickich kutasików. Słitaśne"
Wszyscy się po prostu niecierpliwią.