RUM-ors 8 ed Brodacze.
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: RUM-ors 8 ed Brodacze.
nie tylko. anyway to tylko jakis obrazek z simpsonow mozna olać
nie wyświetla się
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
EDITDwarfs
-Dwarfs are set to get a heavy release in the first two weeks of February.
-Week 1 is the Army Book and all redos of metal/finecast kits along with troops units.
-Week 2 is new kits and the larger ones like warmachines and characters, a new plastic dwarf king clampack.
-Dwarf Slayers and Hammerers will get a new plastic kit and a new siege engine as well as a war alter will be released
@V Ah, jak to sie czlowiek moze zdziwic
Ostatnio zmieniony 22 sty 2014, o 02:22 przez Arqueek, łącznie zmieniany 1 raz.
Warto bylo poprawiac... ten obrazek poprawil jakosc mojego zycia!
No ciekawym, czy ktorakolwiek plotka sie sprawdzi...
No ciekawym, czy ktorakolwiek plotka sie sprawdzi...
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta
A do tego frytki z ketchupem na wynos?
Ja bym sie zadowolil lekkim poprawieniem zasad ironow i gornikow... i moze malymi zmianami punktowymi (vide thundzi). Ale jak znam zycie, dadza nam jakiegos dziwnego potwora z wykumanymi nowymi jednostkami, ktore nie koniecznie beda potrzebne. I pewnie na poczatku niezle sie bedziemy wkurzac.
Tak to juz jest.
Ja bym sie zadowolil lekkim poprawieniem zasad ironow i gornikow... i moze malymi zmianami punktowymi (vide thundzi). Ale jak znam zycie, dadza nam jakiegos dziwnego potwora z wykumanymi nowymi jednostkami, ktore nie koniecznie beda potrzebne. I pewnie na poczatku niezle sie bedziemy wkurzac.
Tak to juz jest.
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
Zgadzam się! Poprawa ironów, pomarańczowego lorda i FC (ew. dodanie żwirkowi jakichś opcji), górnicy w core, kosmetyczne zmiany punktowe i starczy. Boję się tych wszystkich wielkich borostworów i niepokoi mnie plota o mobilnym kowadle, bo niebardzo mam pomysł co zrobię z obecnym modelem,który bardzo lubię
Powstrzymuję się ciągle przed pisaniem takich wishlistowych postów ale czasem nie wytrzymuję I tak wszystko się okaże już niedługo i mimo X stron tego tematu i tak nie będziemy mieć nic do gadania...
Powstrzymuję się ciągle przed pisaniem takich wishlistowych postów ale czasem nie wytrzymuję I tak wszystko się okaże już niedługo i mimo X stron tego tematu i tak nie będziemy mieć nic do gadania...
Dokladnie tak jak piszesz. Przerazaja mnie niektore plotki. Nic to czekamy... itc tak tic tak.Łukasz_ pisze:Zgadzam się! Poprawa ironów, pomarańczowego lorda i FC (ew. dodanie żwirkowi jakichś opcji), górnicy w core, kosmetyczne zmiany punktowe i starczy. Boję się tych wszystkich wielkich borostworów i niepokoi mnie plota o mobilnym kowadle, bo niebardzo mam pomysł co zrobię z obecnym modelem,który bardzo lubię
Pocieszajaca jest mysl, ze Harry z warseera, a Harry zadko sie myli, napisal ze wiekszosc plotek mozna miedzy bajeczki...
A powiedz ty mi, od kiedy krasie mają problem z hordami? Jak dla mnie największy problem stanowią MC i MI.Kap pisze:Multi katapa by się przydała na te hordy. 3 ramiona, 3 splashe małą templatką. Standardowa siła katapult.
<idzie marzyć dalej>
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
+1panterq pisze:A powiedz ty mi, od kiedy krasie mają problem z hordami? Jak dla mnie największy problem stanowią MC i MI.Kap pisze:Multi katapa by się przydała na te hordy. 3 ramiona, 3 splashe małą templatką. Standardowa siła katapult.
<idzie marzyć dalej>
liczę, że sami dostaniemy jakieś MI, którę będzie mogło walczyć jak równy z równym z takimi rzeczami jak crypty czy minotaury, a nie cała armia zastompowana i zaimpaktowana na smierć nim odwinie z dwuraków.
co do maszyn, niech zróbią flame cannon grywalny, zyrka też i bedzie super
- White Lion
- Kretozord
a ja bym sobie życzył ponownego wydania Goblobbera, bo od jakiegoś czasu zastanawiam się nad sprzedażą nerki i zakupem tego modelu..
Ostatnio zmieniony 22 sty 2014, o 13:59 przez White Lion, łącznie zmieniany 1 raz.
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
dobrze, nie jestem sam...White Lion pisze:a ja bym sobie życzył ponownego wydania Goblobbera, bo od jakiegoś czasu zastanawiam się nad sprzedażą nerki i zakupie tego modelu..
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
Pomarzyć dobra rzecz co ;] I po co zniszczyć dobrego figsa, bo przerobić, to by go na pewno przerobili.Smh pisze:dobrze, nie jestem sam...White Lion pisze:a ja bym sobie życzył ponownego wydania Goblobbera
Muszę go w końcu pomalować, bo leży i patrzy z wyrzutem on i obsługa jego.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
Jako MI proponuje
" Dwarfs Venerable Dreadnought Centurion "
Bardzo fluffowy
Miło się czyta taką listę życzeń ale i tak według mnie najważniejsze są figurki a zasady to sprawa drugorzędna bo kraśki są po to by się piwka napić jak ktoś chce wygrywać to proponuje WOC, DOC, VC , DE....
" Dwarfs Venerable Dreadnought Centurion "
Bardzo fluffowy
Miło się czyta taką listę życzeń ale i tak według mnie najważniejsze są figurki a zasady to sprawa drugorzędna bo kraśki są po to by się piwka napić jak ktoś chce wygrywać to proponuje WOC, DOC, VC , DE....
Gormund - masz w takim razie problem z podejściem do gry Wybacz, ale granie po to żeby zbierać po ryju tylko dlatego, że ktoś ma "lepszą" armię jest po prostu bez sensu.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Plan zakupowy to miesiąc/dwa po wydaniu bookadzikki pisze:Pomarzyć dobra rzecz co ;]Smh pisze:dobrze, nie jestem sam...White Lion pisze:a ja bym sobie życzył ponownego wydania Goblobbera
Czekam tylko z info ile $ pochłonie premiera krasi
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
Mi osobiście zawsze podobała się stabilność tej armii, nigdy nie rozdzielono nam booka na 2 armie, nie wymyślano jakichś nowych jednostek... Szczerze mówiąc to mam nadzieje że tak zostanie, niech dorzucą nowe plasiki i poprzestaną na najwyżej jednej nowej jednostce, a rewolucja niech nastąpi w nowych zasadach... Wystarczy aby wprowadzić powiew świeżości i obrócić styl gry o 180 stopni a nawet wymusić kupno nietypowych do tej pory jednostek.