kilka pytań początkującego
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
ZAbij tego BSB i dostaniesz całość pkt razem ze sztandarem.thorgrim pisze:gralem dzisiaj ze skavenami i taka sytuacja wyszla po bitwie. Mial BSB a na nim jakies magiczne cos za 70 pkt ktore na 1 i 2 wyczerpywalo sie. Czy dostaje za to punkty mimo ze nie zabilem BSB?
mam dwa pytania:
1) czy impacty z rydwanu mogą iść z bohatera w oddziale czy muszą iśc po oddziale?
2)czy jest taka zasada ,że jeśli oddział z głupotą wpadnie w inny sojuszniczy oddział(po niezdanej głupocie oczywiśie ) to ten odział on może nic robić?
1) czy impacty z rydwanu mogą iść z bohatera w oddziale czy muszą iśc po oddziale?
2)czy jest taka zasada ,że jeśli oddział z głupotą wpadnie w inny sojuszniczy oddział(po niezdanej głupocie oczywiśie ) to ten odział on może nic robić?
Ostatnio zmieniony 22 sie 2008, o 21:47 przez olo1, łącznie zmieniany 1 raz.
prawieMike pisze:prawie dobrze : pNehan pisze:2) zatrzymuje się na nim, a tamten działa normalnie
zatrzymuje się na nim i oba nie mogą nic robić w tej turze (strzelać, czarować, ruszać się)
co do czarowania zalezy kto jest glupi a kto chce czarowac
co do twojego 2 oddzialu na ktory oddzial ze stupidem wpadl to tylko nie moze sie ruszac
Tylko że specjalne zasady KB Skulltakera dotyczą tylko challengu.
EDIT: Muker mnie wyprzedził.
EDIT: Muker mnie wyprzedził.