Kfiatki z walk

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
symek
Chuck Norris

Re: Kfiatki z walk

Post autor: symek »

bo ogry to PG armia jest

w sobote na turnieju 3 leadzi strzela do 8 cold uonów DE z herosem klepaczem
zabijają 3 i niezdana panika i oddzial za ponad 400 punktow ląduje na domku :mrgreen:

w tej samej walce rzeźnik rzuca zdawanie paniki na hydre, hydra nie zdaje i ucieka poza stół :mrgreen:

ogry są PG :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
kamelot
Kradziej

Post autor: kamelot »

Te same ogry w sobotę na turnieju w trakcie drugiej i trzeciej bitwy grały na pierwszym stole =D>
Ogry to rzeczywiście PG :P
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.

Janiszek
Masakrator

Post autor: Janiszek »

No, trzeba je przyciac w następnym BP :mrgreen: :mrgreen: :wink:
Co do "kfiatkófff" to ostatnio moje 21 clanratów zaszarżowało na BSB khorna, krzyczę chelenga championem, rzucam na trafienie 5, na zranienie 6, mówię, ale silny clanrat, kolega odpowiada: - I co z tego, i tak mam sejwa 1+, rzuca, bania, rzuca na warda 3. Smuteczek, bo nastepnie BSB nie potrafił wbic nawet 3 overkila i został sypnięty. =D>

Awatar użytkownika
Warlock
Chuck Norris

Post autor: Warlock »

5 Warhoundów wpada w BsB DE z PoK i SoM. Trafiają wszystkie 3 ranią wszystkie 3, oblany jeden Sv i ward też. BsB nie trafia nikogo. Break test na 8 z re-rollem oblany. Myślałem, że padnę ze śmiechu :lol2:
"Spam jest sztuką, której nikt nie potrafi zrozumieć" - Anyix

"Pan Bóg nie gra w kości" - Albert Einstein

"Bo gra w Warhammera!" - Sa!nt

Marcins
Masakrator

Post autor: Marcins »

pochwale się skaveńską magią :mrgreen:
podczas bitwy z dwarfami rzucam czar ''13'' zginęło 20 ajronów
kilka dni temu[sobota] zamieniłem w szczury sigwalda[nie wiem jak to się pisze] wraz z magiem tęczy i klockiem wybrańców nie znacie dnia ani godziny kiedy 13 przyjdzie po was :mrgreen:

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

Jeden dzień, dwie bitwy.
Pierwsza:
20 slejwów trzyma 10 horrorów z lordem przez 3 tury

Druga bitwa:
~15 slejwów walczy kilka tur z thunderersami (chyba 10), w końcu ich brejkuje, zagania i wbija się w katapultę (której obsługa następnie ich eksterminuje)
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Matis99
Chuck Norris

Post autor: Matis99 »

Afro pisze:Jeden dzień, dwie bitwy.
Pierwsza:
20 slejwów trzyma 10 horrorów z lordem przez 3 tury
To znaczy, te 20 slejwów walczyło naraz z lordem zmian oraz z klockiem horrorów :) ?

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

wrona to nie była, jakiś inny koleś (nie wiem co tam demony mają), jakiś dyskowiec.
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

ODPOWIEDZ