nie szkoda Ci czasu na to?TomCio pisze:Ja mam taki pomysł tylko ciągle nie chce mi się tego robić.
Założę profil miłośnicy czegoś tam, pododaje w chooy ludzi, a potem zmienię nazwę na geje i lesbijki.
Rozluźnienie i spinanie posladów 3.0
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
To napisałem przecież ze mi się nie chce.
Jutro mam informatykę w szkole to o tym pomyślę.
co za czasy.,... mysmy na informie w Q1 pomykali ;PTomCio pisze:To napisałem przecież ze mi się nie chce.
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
TomCio zmien na "Miłosnicy 1man 1 jar" albo 2 girls in 1 cup 

ajauhauhauhauhuhauhauhauhuhauhauhhauhuhaa
No kurva nie moge!

No kurva nie moge!

Ale dupe wyrwał, niema co, gangsterka 100%, pewnie trzesie całą dzielnica 
Nehan przez Ciebie mam kawalki żarcia w klawiaturze

Nehan przez Ciebie mam kawalki żarcia w klawiaturze

Czepiacie się. Panna konkret, tylko szkoda że w topie z tytułem chyba najsłabszej wyścigówki ostatnich lat
A koleś przeziom i wygląda groźnie niczym król dzielni, nie dziwię się że taka czika z dumą się koło rzeczonego prowadza

A koleś przeziom i wygląda groźnie niczym król dzielni, nie dziwię się że taka czika z dumą się koło rzeczonego prowadza

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
o masakro!! az sie poplakalem!! 

- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
Ogarnijcie jego znajomych, koniecznie. Min. "Naj leprzego ziomala"http://www.fotka.pl/profil/Skazany19Na8 ... 76544.html
czekdizałt bradars!
Kuźwa informatykę mi dzisiaj odwołali :/ .
Wiedzieli co się święci ;p
Nawet przy obecnym wysokim kursie dolara nasz sześćdziesięciozłotowiec jest o kilkanaście procent bardziej gangsta 

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny