KOHORTEX 9-10.01.10 Bydgoszcz 1350pkt Master WFB
Re: KOHORTEX 9-10.01.10 Bydgoszcz 1350pkt Master WFB
2gi dzien!!!!
WAAAAAGH!! jak idzie dzis BWT!
jakies info? prosze
WAAAAAGH!! jak idzie dzis BWT!
jakies info? prosze
A MESSAGE TO THE EMPIRE:
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
Relosu pisze:człowiek chwilka do 11.45 maja bitwę, ale o 11.46 już razem z tobą bd się dopytywać o wyniki.
PRzyganial kociol garnkowi.
Rełosiu, organizatorzy turnieju mają ważniejsze rzeczy na głowie niż informowanie tych, co na turniej nie przyjechali. Cierpliwości, wrzucą wyniki to się wtedy popodniecasz. Ze swojej strony mógłbyś przeprosić Ziemka. Nie ma on żadnego obowiązku robienia relacji.Relosu pisze:ale ja sie pytalem jak juz skonczyly bitwy a nie podczas ich trwania =)
Wujek Siweusz czuwa.Siweusz pisze:Rełosiu, organizatorzy turnieju mają ważniejsze rzeczy na głowie niż informowanie tych, co na turniej nie przyjechali. Cierpliwości, wrzucą wyniki to się wtedy popodniecasz. Ze swojej strony mógłbyś przeprosić Ziemka. Nie ma on żadnego obowiązku robienia relacji.Relosu pisze:ale ja sie pytalem jak juz skonczyly bitwy a nie podczas ich trwania =)
Z tego co wiem , Turoń w ostatniej maske komus zalozyl i wygra raczej
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Mam nadzieje że ktoś robił fotki i wrzuci je na dniach
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Mysle ze Gajowy wrzuci nibawem
Nieoficjalnie:
1. Thurion
2. Debek
3. Morrok
4. Lucas Animosity
1. Thurion
2. Debek
3. Morrok
4. Lucas Animosity