7 ed. - nowe HE

High Elves

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Nilgar »

Jankiel pisze:
Niestety z magów HE trawię tylko Alarielle, Tethana i obie wersje Teclisa
Który to Tethan?
Ja mam Alarielle, starego Teclisa, maga-satanistę i jedną panienkę z Reapera - słodziutką na maga z book of hoeth
Ten satanista to właśnie Tethan - jakoś tak go nazwali w Elven Collectors
Guide. Dobry ten numer z Wesołą Jolie :)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Guard
Chuck Norris

Post autor: Guard »

No mnie się jakoś tak średnio ci magowie podobają. Niby ok ale jakos albo za mało "finezji" he albo wręcz za dużo. Nie mniej jednak przy panującej tendencji do tony bitzów od boxa można będzie chyba złożyc coś ciekawszego.
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Słyszeliście?, Szaman potwierdził ASF dla całej armii.

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Nilgar »

Zrobił to oficjalnie czy chcesz żeby go z pracy zwolnili za przeciek?
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Majones
Chuck Norris

Post autor: Majones »

Mamy strike firsta na pewno już :O przecież to jest przegięte.... teraz to już nawet Woody siębędą bać byle naszego klocka...

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Majones pisze:Mamy strike firsta na pewno już :O przecież to jest przegięte.... teraz to już nawet Woody siębędą bać byle naszego klocka...
ta.. cale armie beda drzaly przed spearelfami z S3 :P czy tez lucznicy nie beda sie juz bali khornitów.. wolne zarty

ASF przegiete bedzie dopiero w tedy gdy wsadzimy lorda z dwurakiem do oddzialu WL. :D

no i oczywiscie przeciw wszystkim fastom - ale tu jest chyba wszystko OK - bo glupi fast nie powinien rozjezdzac klocka wyszkolonej elfickiej piechty :)

szkoda tylko ze ASF zabierze troche z kombinowania - "jak tu zaszowac?" - ale widocznie GW nie znalazlo innego sposobu by zrobic klocki piechoty grywalnymi
Obrazek

Awatar użytkownika
Shenq
Chuck Norris

Post autor: Shenq »

niema sie czym podniecać ta zasadę berdzie miała pewnie jedna jednostka która bedzie kosztować krocie

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Shenq pisze:niema sie czym podniecać ta zasadę berdzie miała pewnie jedna jednostka która bedzie kosztować krocie
hehe... chyba nie zrozumiales... Szaman potwierdzil ze Armia HE (CALA ARMIA) bedzie miala zasade ASF :)

imo to lekkie przegiecie, ale nie wykracza poza bretonska lance czy WE :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

Post autor: Belaner7 »

Hahahahaa!!!!!!No prosze,cała armia?No assaselo ja się niezgodze z tobą,to będzie ostre przegięcie,ale z drugiej strony patrząc na to co gw zrobiło z nowymi empire,we czy krasnoludami to niejest to czymś przegiętym,tylko normalnym.

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Nilgar pisze:Zrobił to oficjalnie czy chcesz żeby go z pracy zwolnili za przeciek?
Wygląda na to, że oficjalnie.

matek
Plewa

Post autor: matek »

Jest nowy Dragon!!

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

:) cos mi sie wydaje ze na poczatek sieprnia GW zaplanowalo wydanie sporej ilosci informacji o nowych HE..

nowy smoczek, i ASF :)

jaszczur wydaje sie calkiem fajny - fajna poza.. przydaly by sie lepsze zdjecia ;-)
Obrazek

Awatar użytkownika
Vincent
Kradziej

Post autor: Vincent »

Bardzo fajny ten smoczek jednak będę musiał poczekać na Black Dragona do DE :evil:

Awatar użytkownika
Aragorn007
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Aragorn007 »

Widzę, że GW stara się podnieść poziom wyglądu swoich figsów :D Szkoda, że tak późno :?

Awatar użytkownika
Andy
Chuck Norris

Post autor: Andy »

Vincent pisze:Bardzo fajny ten smoczek jednak będę musiał poczekać na Black Dragona do DE :evil:
ponoć ten smok ma wyjść w wersji ala-Gigant
Z rożnymi możliwościami sklejenia...

Wtedy tez go przerobie na DE :)

turalyon
Mudżahedin

Post autor: turalyon »

http://www.warseer.com/forums/attachmen ... 1185962963

A zauważyliście że w opcji jeżdzca jest do wyboru lord i mag? Czyli jednak potwierdzają sie plotki o walczących magach:)

Awatar użytkownika
wrogu
Falubaz

Post autor: wrogu »

ASF na calej armii, ta gra zaczyna tracic sens.... faza ruchu staje sie zbedna.. kolejna kaszanka po 4 jednostkach unbreakable na 2k w imperium i po armi slayerow. GW zaczyna wyprawiac rzeczy dziwaczne, takie ktore nie mieszcza sie w najbardziej rozszerzonych granicach zdrowego rozsadku.

Awatar użytkownika
Shenq
Chuck Norris

Post autor: Shenq »

spoko, na pewno nie dadzą całej armii ASF. Wydaje mi się że to plotka mająca podgrzać atmosfere

Karol J
Chuck Norris

Post autor: Karol J »

High Dragon Lord - z nazwy można by pomyśleć, że to ten największy smok, co miał jeźdźca nie mieć a jednak krzesełko na sobie ma :)

Zastanawiam się czy tendencja takiego podpakowywania kolejnych armii będzie trwała i jak długo. Bo jeśli długo to aż strach się bać jak wypuszczą np. jakieś skaveny czy lizaki :)

Awatar użytkownika
redyforaction
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: redyforaction »

AsF dla wszystkich He, he fajnie to po co teraz brac swordmasterów jak wlionów lepiej wziasc bo niedosc ze chodza sobie po lesie to jeszcze walcza z great weaponem pierwsi... a jeszcze ten skirmisz to juz calkowicie sword pojda do odstawki... a smoczek fajny ale mi sie wydaje ze plastik nie odda tej potegi smoczej paszczy i ogona co w 6ed dragonach...

ODPOWIEDZ