Rzeczowe podsumowanie.swieta_barbara pisze:Spisek!
DE oberwaly srogo po dojpie, az mi ich zal.
VC - Zielony, cisniesz na ojro! Jako jedyny w Polsce chyba jestes ograny bladkami!
HE - hahaha, to mnie smieszy najbardziej, wreszcie dostaly mocna restrykcje, przy czym nie bezposrednia. Przez to, ze nie ma juz gwardii z regena, a w efekcie eternal flames rzadziej sie w rozpie pojawiac bedzie, HE stracily warda na 2+ na flamingi!
WoCh - na szczescie ta armia ma jeszcze pare rzeczy poza chosenami, co w polaczeniu z ogolnymi cieciami wszystkich armii pozostawia ja relatywnie na tym samym poziomie.
DoCh - robi sie armia jednego buildu, podobnie jak DE. No ale nie sa to armie, ktore sobie nie poradza.
BoCh - o najs! Widac, ze nikt z AR.com nie mial okazji wiecej pograc. Armia ze sredniej, teraz stala sie must have IMO.
Dużo razy nie grałem z gwardią z dwurakami, ale zawsze znacznie mocniejszy wydawał mi się deathstar bloodków. Zielony opowiadał co wyrabiał nimi ;D
IMO troszkę fail takiego drafta. Nie lepiej by było, że jeśli masz gwardie z dwurakami, to nie możesz do niej dołączyć bsb z Drakenhoffem? Może ktoś chciałby mieć ghule, szkielety czy black/blood knightów z regenką poza gwardią...