League Of Legends
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: League Of Legends
Poszedlem spac po ostatnim zwiechu. Mega zal. CLG juz to mialo w przedostatniej grze...
http://i.imgur.com/syDj8.jpg
http://i.imgur.com/syDj8.jpg
After a series of connectivity issues at our LA Live venue, we've had to reschedule the final games of the Season 2 World Playoffs. We'll be completing the last game of the CLG EU and Team WE quarterfinal match and finishing out the Semifinal Matches in the near future from a new location with a secure Internet connection. The matches will be broadcast live, so stay tuned for scheduling information.
We apologize for the inconvenience, and want to thank all of you for your patience. It wasn't our intention to disrupt your viewing schedules, but the situation is unavoidable, and -- in the interest of doing what's best for your favorite teams -- we want to ensure we're not subjecting them to frequent disconnects.
Thanks for sticking with us, summoners. We hope to see you all online for the Semifinal matches. Stay tuned for more information.
wyglądało jakby w odpowiedzi na niszczące bazę ich teamu miniony
zdesperowani azjatyccy kibice zaatakowali serwer
w sumie akcja w chińskim czysto stylu by była...
oglądało chyba 118 k przed dc także bez rekordu
przeciągali ostatnią grę tak długo że nawet komentatorzy powiedzieli - europa dawno poszła spać
a jak się zaczęła decydująca akcja - była stopklatka i out transmisji.
zdesperowani azjatyccy kibice zaatakowali serwer
w sumie akcja w chińskim czysto stylu by była...
oglądało chyba 118 k przed dc także bez rekordu
przeciągali ostatnią grę tak długo że nawet komentatorzy powiedzieli - europa dawno poszła spać
a jak się zaczęła decydująca akcja - była stopklatka i out transmisji.
Dignitas wreszcie wyleciał ?
Nigdy nie miałem przyjemności z oglądania Sk Gaming i Dignitas, strasznie nerdowe zespoły.
Niewiele oglądałem streamów później, ale Moscow 5 miał dobry styl gry. Agresywny i zdecydowany.
Jeśli to jest właściwy stream:
http://www.youtube.com/watch?v=koo9o9_9-xw
Czy tylko mi się wydaje, że Dignitas grają jak banda dzieciaków ?
Nigdy nie miałem przyjemności z oglądania Sk Gaming i Dignitas, strasznie nerdowe zespoły.
Niewiele oglądałem streamów później, ale Moscow 5 miał dobry styl gry. Agresywny i zdecydowany.
Jeśli to jest właściwy stream:
http://www.youtube.com/watch?v=koo9o9_9-xw
Czy tylko mi się wydaje, że Dignitas grają jak banda dzieciaków ?
Szukam: zamienników do Silver Helmsów
Kontakt PM
Kontakt PM
Nowy odcinek mojego poradnika:
http://www.youtube.com/watch?v=eePtdV6S ... e=youtu.be
W dzisiejszym odcinku: savoir-vivre w grze i jak wpływa to na wynik rozgrywki!
pozdrawiam
Furion
http://www.youtube.com/watch?v=eePtdV6S ... e=youtu.be
W dzisiejszym odcinku: savoir-vivre w grze i jak wpływa to na wynik rozgrywki!
pozdrawiam
Furion
Akurat trafiłeś na wprowadzenie zielonych raportów z tym odcinkiem. Żeby jeszcze tylko łagodzenie flejmów było tak łatwe .
Przy okazji, zauważyłem, że odkąd wprowadzono zielone raporty, ludzie są nieco mniej skłonni do wyrażania szału, a bardziej skupiają się na pomaganiu sobie.
Przy okazji, zauważyłem, że odkąd wprowadzono zielone raporty, ludzie są nieco mniej skłonni do wyrażania szału, a bardziej skupiają się na pomaganiu sobie.
Co jest potwierdzone oficjalnymi statystykami wypuszczonymi przez RiotKlafuti pisze:Akurat trafiłeś na wprowadzenie zielonych raportów z tym odcinkiem. Żeby jeszcze tylko łagodzenie flejmów było tak łatwe .
Byle by to nie wyglądało jak Dominion i można grać.
W ogóle miło by było zobaczyć jakieś środowisko do robienia modów a'la Warcraft 3.
Przy popularności tej gry tylko by na tym zyskali.
Pamięta ktoś footy? albo statki? Tam nawet goście robili resident evil, starcrafta, snake'a, piłkę nożną, nie mówiąc o Władcy Pierścieni.
Na start fajny byłby Hero Defence w LoLu z coraz silniejszymi falami i postaciami AI.
W ogóle miło by było zobaczyć jakieś środowisko do robienia modów a'la Warcraft 3.
Przy popularności tej gry tylko by na tym zyskali.
Pamięta ktoś footy? albo statki? Tam nawet goście robili resident evil, starcrafta, snake'a, piłkę nożną, nie mówiąc o Władcy Pierścieni.
Na start fajny byłby Hero Defence w LoLu z coraz silniejszymi falami i postaciami AI.
Szukam: zamienników do Silver Helmsów
Kontakt PM
Kontakt PM
Przeczytałem sobie kawałek tematu i zauważyłem małą dyskusję o hekasiu. Srsly guys gram tym czempem relatywnie dużo, ale jest dość słaby. Przede wszystkim ludzie robią go dookoła tanka/offtanka co szczerze nie działa dobrze. Najważniejsze na nim itemy to trinity i ghost blade. I te dwa mają przewagę nad wszystkim innym co można na nim zbudować. Do tego buty trójki (mam nadzieję, że nie muszę tłumaczyć, czemu akurat te) a reszta już różnie. Czasem rzeczywiście trzeba zbudować tego warmoga + fon + raduin, ale gość dalej jest raczej tanky-dps niż offtank. No i bez snowballu nie da się nim grać w ogóle. Czyli na high elo nie jest dobrym wyborem. Za to jak zdobędziesz ze 3 kille w early to dalej to już leci jak w „robot unicorn attack”. No i najważnieszcze w nim to, to, że daje chyba największą frajdę z gry ze wszystkich dżunglerów. Serio.
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Na junglera z sensownym bruiserem byc moze. Ale w jungli sa lepsze wybory. Za to goraco polecam ten poradnik. Co prawda heca kupilem niedawno i jeszcze nie mialem okazji intensywnie testowac, ale poki co dziala ;]Shadar pisze:Przeczytałem sobie kawałek tematu i zauważyłem małą dyskusję o hekasiu. Srsly guys gram tym czempem relatywnie dużo, ale jest dość słaby. Przede wszystkim ludzie robią go dookoła tanka/offtanka co szczerze nie działa dobrze. Najważniejsze na nim itemy to trinity i ghost blade. I te dwa mają przewagę nad wszystkim innym co można na nim zbudować. Do tego buty trójki (mam nadzieję, że nie muszę tłumaczyć, czemu akurat te) a reszta już różnie. Czasem rzeczywiście trzeba zbudować tego warmoga + fon + raduin, ale gość dalej jest raczej tanky-dps niż offtank. No i bez snowballu nie da się nim grać w ogóle. Czyli na high elo nie jest dobrym wyborem. Za to jak zdobędziesz ze 3 kille w early to dalej to już leci jak w „robot unicorn attack”. No i najważnieszcze w nim to, to, że daje chyba największą frajdę z gry ze wszystkich dżunglerów. Serio.
Grał już ktoś na nowym twisted treeline? Z jednej strony mapka jest urocza, z drugiej, dżungla została okrojona, ale i tak nikt jej nie robi, a bruiserzy z ap tankami ciągle rządzą. Przez punkty do capowania i platformę przyspieszającą mam wrażenie, że to jakaś forma pośrednia między zwykłą defence of the ancients, a dominionem, do którego dodano dżunglę i oblężenie.
No i ten nowy splash art do Vladimira - pimp level over 9000, to pierwsze co pomyślałem jak go zobaczyłem.
No i ten nowy splash art do Vladimira - pimp level over 9000, to pierwsze co pomyślałem jak go zobaczyłem.