GRA w WFB w Krakowie

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Re: GRA w WFB w Krakowie

Post autor: Kosa »

team bezdomni nadchodzi :D

Jaki macie team true Legion, moze jakiś teamowy chalandzyk? W sumie niezly pomysł :D
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Zbierzecie drużynę? :wink:
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
michal
Chuck Norris

Post autor: michal »

Sevi, my już mamy team miażdżący światy.

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

i zero topowych armi :twisted:

a więc, przyjmujecie wyzwanie? :D
F.N.

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

michal pisze:Sevi, my już mamy team miażdżący światy.
Wiem, wiem :)

Kosa - to już nie zależy odemnie tylko od naszego Capitana ;)
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

też chcemy poćwiczyć :)

a w jakim zestawieniu jedziecie?
F.N.

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Tak jak DMŚ z tym że za Catafractusa jest Panterq, i póki co Undead jest w Norwegii, ale ma wrócić ;)
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

To jest bardzo dobry pomysł...za Undeda zagra Xier- zresztą jest to zmiana dla nas in plus bo co jak co ale Undead grać nie umie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To co przegrani stawiają kolejkę?
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

PiotrB pisze:To jest bardzo dobry pomysł...za Undeda zagra Xier- zresztą jest to zmiana dla nas in plus bo co jak co ale Undead grać nie umie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To co przegrani stawiają kolejkę?
to jest jeszcze lepszy pomysł :)

Czy przypadkiem wszyscy bedą na fair playu?
Może bysmy sie poparowali wtedy?
A jak nie to kolejny turniej w vanheimie bo raczej innej opcji nie widze aby się spotkać w 10 i rozegrać ten sparing :)
F.N.

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Nie będzie wszystkich na Fair Play :P
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

a nie możemy się po protu umówić w jakiś pasujący wszystkim dzień? Dla mnie zagranie 3 bitew jest wyzwaniem a co dopiero 4....Kogo macie w teamie? Są ludzie spoza Kraka? No i najważniejsze pytanie czym gra Michał - bo reszta to pewnie leszcze jakieś :mrgreen: :mrgreen: ?
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Michał zapewne DF, mają w składzie Bezdomnego, Fluffiego, Garga i Gremlina ;)
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

pisze ,że zero topowych armii więc nie może być DF :) liczę ,że Michał zagra bretką :shock: ...reszta to rzadziaki :) Flaszka nasza :D ! Trzeba tylko pilnować ,żeby flufy przez "przypadek" nie wałował - jak zwykle:)...Czujecie się już wqurzeni? :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Znaczy że co, DF to topowa armia? No pięknie, tylko patrzeć aż mi ich przytną.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

jest topową armią ;) ...zwłaszcza na Euro gdzie magia jest przycięta... Będziecie płakać krokodylimi łzami jak wyjdzie npwy podręcznik do Df - maszyny będą o 20% droższe i nie będzie popychaczki - za to może dostaniecie jakieś krasnoludy na świniach bojowych z ruchem 4:)...oj ,skończy się Wam skończy :)...a podręcznik już niedługo! Cieszcie się póki możecie..
Obrazek

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

PiotrB pisze:nie może być DF
Myślę że to była zasłona dymna, Bretką nie zagra - to topowa armia, wkońcu wygrala ostatnio mastera, i ma ją nie pomalowaną :mrgreen:

Ale was rozpracowaliśmy co? :mrgreen:
żeby flufy przez "przypadek" nie wałował - jak zwykle:)
+1 :D
Wisła Kraków.

panterq
Masakrator

PiotrB pisze:jest topową armią ;) ...zwłaszcza na Euro gdzie magia jest przycięta... Będziecie płakać krokodylimi łzami jak wyjdzie npwy podręcznik do Df - maszyny będą o 20% droższe i nie będzie popychaczki - za to może dostaniecie jakieś krasnoludy na świniach bojowych z ruchem 4:)...oj ,skończy się Wam skończy :)...a podręcznik już niedługo! Cieszcie się póki możecie..
No czekam na to od pewnego czasu. Kowadło jest w tym momencie mocne, ale z 6ciu opcji korzysta się zasadniczo tylko z dwóch, bo wszelkie ancient powers są zbyt losowe. Chętnie zobaczę jakieś opcje boostowania unitu z kowadła, w której edycji można było np. spowodować, że wszystkie dwarfy na polu bitwy wzbudzały strach.
Jeśli zacznie się bieganie ironbreakerami z save na 2+, slayerzy dostaną KB, naprawdę nie sądzę, żebyśmy mieli zacząć płakać ;)
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Plotki mówią że Dwarfy faktycznie mogą w niedługim czasie dostać nowy podręcznik, i myślę podobnie jak Panterq, będzie lepiej. Pewne rzeczy zostaną osłabione, ale krasnale będą mocną armią.
krasnoludy na świniach bojowych z ruchem 4:)
:mrgreen:
Wisła Kraków.

panterq
Masakrator

Akurat w krasnoludzką kawalerię nikt nie wierzy, wierzchowce są dobre dla dziewczyn.
Tak naprawdę ciekawi mnie tylko jak zostanie rozwiązana kwestia run, z obecnej puli duża część nigdy nie jest wykorzystywana. Chętnie zobaczyłbym powrót części starych run, w stylu "Curse Rune" - z każdy hit na 1-2 nic się nie dzieje, na 3-4 jest minus 1 do S, na 5-6 jest minus 1 do T, wszystkie efekty działają na przeciwnika do końca gry :)
Tak samo runy, które powodują, że każda rana przeciwko demonom, smokom lub undead'om, która nie została wysejwowana, automatycznie zabija :D
- Niles Valera, Agitator

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

PiotrB pisze:...Czujecie się już wqurzeni? :mrgreen: :mrgreen:
Nie, raczej zniesmaczeni widokiem 5ciu chłopa trzymającymi sie za ręce, złamanymi w pół, z opuszczonymi spodniami do kolan, czekającymi na analny nalot "kakaowej szarży", nucąć sobie cos pod nosem. Zgroza.
xYz

ODPOWIEDZ