nic takiego nie pisałem, byłbym nawet za powiększeniem limitów ponad 40 modeli bazowych, co już napisałem wcześniej odnośnie zombiaków, o BK nie pisałem i nawet nie zamierzałemBarbarossa pisze:#helion# pisze: na lokalu w niedzielę zorbiliśmy inne lecz podobne ograniczenia, nikt nie narzekał a Matej zajął 2 miejsce,Barbarossa pisze:Podejrzewam, że gdyby było dodatkowo ograniczenie szkielety 0-1 + black knighci 0-1, to też by to drugie miejsce zajął. I nie byłaby to podstawa do oceny jakości tych ograniczeń.
powtórzę, podkreślę, pogrubię i dodam jeszcze kolorek NIE JESTEM EKSPERTEM od tej armii, jedyne czego dotyczy moja wypowiedź, to ograniczenia w miarę pasujące do tych, które już wyszły spod palca ARcom; jestem przeciwnikiem EURO a nie zwolennikiem, ale również biorę udział w organizacji turniejów lokalnych, jeżeli przez brak Euro ma spaść frekwencja na turze, to wiadomo, że muszę (musimy) wprowadzić te ograniczenia, jeżeli nie chce ci się czytać tej wypowiedzi a masz zamiar dalej w tym tonie kontynuować to z mojej strony mówię pass, nie lubię buractwa i co najdziwniejsze nie spodziewałem się tego z Twojej stronyBarbarossa pisze:Z Twoich wypowiedzi wyłania się nieumiejętność określenia, co w tej armii jest potencjalnie przegięte. Wobec braku tej analizy sugerujesz ograniczenia na tyle szerokie, że może cośtam mocnego i przycinają, a poza tym mnóstwo rzeczy średnich lub słabych też.
Może zacznij od zrobienia listy co w tym AB jest potencjalnie przegięte. Wtedy być może radosne rzucanie pomysłów w rodzaju rare 0-1 przyjdzie Ci z większą trudnością.