Euro 2012 w piłkę nożną
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Euro 2012 w piłkę nożną
Dobre .Hart też niezłe miny robił ale na szczęście nieskutecznie
matilizaki napisał:
Na brete
wybiegac biegaczem do przodu i wbijac sie od tyłu w kawalerie jak sie wyjdzie z tyłu
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Angole się męczyli przy karnych, spinali strasznie - nawet Gerrard, normalnie myślałem, że tego nie strzeli... A Pirlo sobie podszedł, strzelił tak, że mucha nie siada . Nie wiem, czy to właśnie nie był decydujący moment przy karnych. Anglicy wyglądali na kompletnie sparaliżowanych.
Żeby była chociaż jakaś namiastka równowagi, będę kibicował Hiszpanom, choć wk...ją mnie swoją grą na tych mistrzostwach. I Włochom, naturrlich .
Żeby była chociaż jakaś namiastka równowagi, będę kibicował Hiszpanom, choć wk...ją mnie swoją grą na tych mistrzostwach. I Włochom, naturrlich .
Co to za kibicowanie dla równowagi ? Drużynie która ma posiadanie piłki bliskie 75% ?
Kibicuj tym co tej piłki raczej nie mają.
Co do karnych. Rooney jako jedyny chyba sprawnie to załatwił. Reszta tak jak mówisz strasznie się denerwowała. Dziwne, bo przecież wszyscy oni grają w poważnych klubach i karne zdarza im się wykonywać.
Kibicuj tym co tej piłki raczej nie mają.
Co do karnych. Rooney jako jedyny chyba sprawnie to załatwił. Reszta tak jak mówisz strasznie się denerwowała. Dziwne, bo przecież wszyscy oni grają w poważnych klubach i karne zdarza im się wykonywać.
To że ktoś nie obronił żadnego karnego nie znaczy, że musi nauczyć się bronić... Bardzo słaby tekst...Ingen175 pisze:Hart to zamiast miny stroić, to powinien nauczyć się bronić. Przy akcjach jest niezły, ale z karnymi sobie zupełnie nie radzi. Nic nie wyciągnął.
Żarciki z Mario cz. 2 : http://www.sadistic.pl/nasikali-do-napo ... b08e8e799d
Hiszpanie rozłożeni na części : http://www.ligamistrzow.com/publicystyk ... -barcelony
Typujemy wynik ?
2:1 dla Portugalii wg mnie.
Typujemy wynik ?
2:1 dla Portugalii wg mnie.
0:0 i w dogrywce wygrywają hiszpanie :/ tak obstawiam, mimo że kibicuje Krystynie
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ja twardo 1:0 dla Hiszpanów .
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
A mnie jest obojętne kogo Niemcy pokonają w finale
Lest we forget:
Ja tam się na piłce nie znam aż tak. Ale krystyna po prostu gra gosu. Błyszczy na tle innych graczy.
na razie hiszpani nie ma na boisku niewazne kto awansuje, to nie wiem czy niemcy/wlochy beda w stanie tak przycisnac hiszpanow
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Mecz wygląda jak pojedynek Iniesta - obrona Portugalii. CR7 prawie niewidoczny - dobrze go póki co neutralizują. Śmierdzi bezbramkowym remisem.
To ja chyba inny mecz oglądam. I widzę świetnego CR7 i bezradną tikisriki. Jest nadziejasmiejagreg pisze:Mecz wygląda jak pojedynek Iniesta - obrona Portugalii. CR7 prawie niewidoczny - dobrze go póki co neutralizują. Śmierdzi bezbramkowym remisem.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
No chyba faktycznie oglądamy różne mecze. Dla mnie mecz absolutnie wyrównany ...Grolshek pisze:To ja chyba inny mecz oglądam. I widzę świetnego CR7 i bezradną tikisriki. Jest nadziejasmiejagreg pisze:Mecz wygląda jak pojedynek Iniesta - obrona Portugalii. CR7 prawie niewidoczny - dobrze go póki co neutralizują. Śmierdzi bezbramkowym remisem.