The Witcher 3: Wild Hunt
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: The Witcher 3: Wild Hunt
Ja gram na full wilku, bo mi sie podoba - radze sobie bez problemu, pewnie gear zmienie w touissant.
Jest nowy wiedzminski w tym dodatku?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Nie wiem, ale ma byc jeszcze poziom wyzej do ulepszenia wszystkich zestawow tak mowili. Nie podoba mi sie to, ze takie rzeczy jak miecze zmiji jesli nie ogarniesz w nadazajacej sie okazji to nie mozesz potem dostac :/ Troche z dupy :/
Poza tym legendarne bronie licze ze jakies wyjda z lepszymi statami.
Maja w koncu dac bonusy za skladanie zestawow, bo bezsensu bylo do tej pory uwazam, powinni jak w D3 zrobic.
Poza tym legendarne bronie licze ze jakies wyjda z lepszymi statami.
Maja w koncu dac bonusy za skladanie zestawow, bo bezsensu bylo do tej pory uwazam, powinni jak w D3 zrobic.
- Martin von Carstein
- Kradziej
Najpiękniejszy to jest kontusz w połączeniu z Iris. Ciekawi mnie jakie to nowe uzbrojenie pojawi się w dodatku... choć prawdopodobnie przejdę go właśnie w takim stroju.
Aczkolwiek zestaw Kota mam na podorędziu gdyby jakaś walka okazała się krytyczna.

Aczkolwiek zestaw Kota mam na podorędziu gdyby jakaś walka okazała się krytyczna.
Oby tak się stało.Maja w koncu dac bonusy za skladanie zestawow, bo bezsensu bylo do tej pory uwazam, powinni jak w D3 zrobic.
za 1h zaczne sie dowiadywac! 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Jaka ta gra jest miodna omg
5h pograne, a mam wrazenie, ze nic jeszcze nie zrobilem
petarda
jakie ma bonusy zmija, mantykora, gryf i kot z zestawow? Wilka i niedzwiedzia juz widzialem. Jakie te drogie upgrjedy na archmistrzowskie, te sztabki turbo dwimerytu kosztuja fortune 

No bedzie na co kase wydawac bo runy były takie se
Ja w koncu czasu wczoraj nie znalazlem, dobry ZIemas ze se pograł
Bonusy sa na necie pewnie
Ja w koncu czasu wczoraj nie znalazlem, dobry ZIemas ze se pograł

Jak wrazenia ludziska? Ja jestem turbo zachwycony 

O_O
takie mam oczy cisnac questy z poprzedniego dodatku zeby wlozyc wczesniej noszona zbroje zmiji - a questy wspomniane cisnac w samych majtach
takie mam oczy cisnac questy z poprzedniego dodatku zeby wlozyc wczesniej noszona zbroje zmiji - a questy wspomniane cisnac w samych majtach

Kurde Ziemas, ale z ksoztem arcymistrzowskich zbroi to przegieli. Tzn i tak dzieki Redom, ze nie musze sprzetu mantikory szukac i upgradeowac od podstawowego przez 4 etapy, no ale LOL - koszty sa 2 razy wyzsze, ale najgorsze jest to, ze podane w nowej walucie, i sztaby dwimerytu bazowe na nic sie nie nadaja... za 12 000 zaledwie zrobilem pancerz ; / bo mialem fajne dropy dosc
Ja nadrobilem po raz drugi questa z wlamaniem z serca z kamienia - i zalyczilem scena z "negocjatora" - boska 
Ja czekam na wiedźmina ala skyrim z dowolna klasą do wyboru

Ja czekam na wiedźmina ala skyrim z dowolna klasą do wyboru

- Martin von Carstein
- Kradziej
Z dodatkami Wiedźmin stał się najlepszym cRPG tej dekady.
"Krew i Wino" jest znakomitym dodatkiem, który drobne niedostatki w głównej fabule nadrabia zadaniami pobocznymi oraz krainą, która ŻYJE. Byłem zaskoczony, gdy ujrzałem wpływ Geralta na jej rozwój oraz komentarze mieszkańców na temat każdego większego wydarzenia tudzież regionalnego problemu. Super!
"Krew i Wino" jest znakomitym dodatkiem, który drobne niedostatki w głównej fabule nadrabia zadaniami pobocznymi oraz krainą, która ŻYJE. Byłem zaskoczony, gdy ujrzałem wpływ Geralta na jej rozwój oraz komentarze mieszkańców na temat każdego większego wydarzenia tudzież regionalnego problemu. Super!
Z dodatkami to on w ogóle już nie ejst gra - to jest przezycie 
Cisna dalej poboczne watki, z glowna fabula jak zwykle czekam na matke, ktory patrzy jak gram i bierze udzial w podejmowanych decyzjach

Cisna dalej poboczne watki, z glowna fabula jak zwykle czekam na matke, ktory patrzy jak gram i bierze udzial w podejmowanych decyzjach