to próg 200 graczy pękł fajnieKalesoner pisze:Up zgłoszeń. Na ten moment są 42 druzyny.
czy ktoś z zagranicy będzie? litwini, rosjanie, niemcy?
to próg 200 graczy pękł fajnieKalesoner pisze:Up zgłoszeń. Na ten moment są 42 druzyny.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Zostało tylko około 30 minut do końca terminu zgłaszania rozpisek.
proszę o zgłaszanie się w jednym pliku TXT
prosze pamiętać o wpisywaniu marków w wochu nie tylko w nazwie oddziału
proszę wpisywać lory w skavenach
nie trzeba podawać bazowego wyposażenia ani zasad oddziałów po za tymi, które zostały wykupione
osobą zgłaszajacą team nie musi być koniecznie kapitan
proszę pamiętać że:
2x5 Silver Helms, Musician, Shields, 125 - źle
2x5 Skeleton Horsemen 120 - źle
2x5 Silver Helms, Musician, Shields, 2x 125 - dobrze
2x5 Skeleton Horsemen 2x 60 - dobrze
bardzo też prosze o sprawdzanie czy team juz jest na lisćie zgłoszonych, proszę też o sprawdzenie swoich maili osoby zgłaszajace i odpisanie mi na ewentualne pytania
Kalesoner pisze:brakuje 4 teamów do 50, wierze w was
jako, że Ja zainicjowałem temat. Nie płacz tylko prośba. I nie nad ogólnym formatem rozpisek, tylko nad wymogiem posiadania "normalnych" rozpisek przez każdą drużynę.sYsek pisze:Tylko dlaczego nikt nie narzekał 2 tygodnie temu, miesiąc temu? wtedy znany był format rozpisek. Wtedy było trzeba prowadzić dyskusję, teraz tylko płacz...
a trudno jest mieć normalną rozpęKacpi 1998 pisze:to powiedz przeciwnikowi ''weź mi wytłumacz co w twojej armii co robi'' to nie jest trudne
jak wyżej, żaden problem rozpę mieć. Wolę książkę poczytać, także wdzięczny będę za nie planowanie mojego wolnego czasuMacias pisze:Rozpiski są publikowane z wyprzedzeniem. Można doczytać jak się jest kapitanem i czegoś się nie wie.
Z ludzi północy jeszcze Zad Trolla. Mamy nadzieję że organizatorzy-południowcyBłażej pisze: WFB coś słabo przędzie na pomorzu niestety ale 2 teamy z 3miasta będą
A z Włocławka za to aż dwa składyBłażej pisze:WFB coś słabo przędzie na pomorzu niestety ale 2 teamy z 3miasta będąZielony pisze:Snotu cos malo :p