Pisz do działu WEtiny pisze:Hej, jakby ktoś miał instrukcję składania nowego treemana i byłby tak uprzejmy podzielić się zdjęciami byłbym po stokroć wdzięczny bo kupiłem go bez instrukcji i jest ciężko...Jakby co PM

Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Pisz do działu WEtiny pisze:Hej, jakby ktoś miał instrukcję składania nowego treemana i byłby tak uprzejmy podzielić się zdjęciami byłbym po stokroć wdzięczny bo kupiłem go bez instrukcji i jest ciężko...Jakby co PM
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Znam ten poradnik... mam jeszcze inny do fiolek itp. ale do klepsydr potrzebuje bo to jednak inaczej wygląda itp.Wojteq pisze:To nie klepsydry, ale malowałbym na podobnej zasadzie, co to:
http://fantasygames.com.pl/blog/liquid-in-a-glass/
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Kiedyś, kiedy wszystkie modele były metalowe, nieźle sprawdzał mi się kawałek bibuły nasączony cyjanoakrylem. Ale pin + poxipol albo green stuff też daje radę.Matis pisze:Ma ktoś jakiś ciekawy patent na klejenie metalowych modeli (U rycka nogi z tułowiem)?
Powiem Ci że wujek google i youtube mają poradniki jak malować dany modelsmiejagreg pisze:Tego figsa maluje się dokładnie tak samo, jak inne, więc korzystanie z podstawowych tutoriali dotyczących malowania jak najbardziej wskazane. Nie słyszałem o tutorialach dotyczących konkretnych figsów. Na Coolminiornot możesz sobie znaleźć pomalowanego figsa i podejrzeć kolorystykę, żeby coś tam ew. zgapić.
Maluję kolejną porcję night goblinów a te ich kijaszki nie są jakieś bardzo "skomplikowane" w budowie ; ) Spróbuję tego co napisałeś. Niestety posiadam tylko agrax earthshade.Drzewce to nie jest płaska powierzchnia przecie