Imperialne rozgrywki czyli batllowy czerwiec
Obcieliście mi magię i latarkę wiec moje PG zostało trochę stłumione, ale spoko 18 jezzaili za to wystawiam 

Niekoniecznie zawsze można dać Branchwraith Blight of terrors
Ale mieliśmy nie rozmawiać o promocyjnych rozpiskach, tylko o powergamingu Skavena 

Hmm... Da Bossa trochę mi namieszał - kiedy w końcu jest ten singiel na 1500 pkt? 21 VI czy 14 VI?
Nie było mnie na parówce, podobno wtedy w sklepie coś było ustalane ale z info na forum wynika, że termin to 21 VI
Nie było mnie na parówce, podobno wtedy w sklepie coś było ustalane ale z info na forum wynika, że termin to 21 VI

Zniosę wszystko pod warunkiem, że to komplement.
Nie, termin to 14.VI 

14 i 28. dokładnie. 21 został przesunięty i w tył i w przód. Ktoś w ogóle przychodzi, bo zero zgłoszeń widzę 

Nie boję się terrorów bo treeman do mnie nie dochodzi nawet, a nawet nie wystawia gałęzi z lasu, prawda Ksch 
Ciężko ,mi rozpę ułożyć bo mogę pójść albo w prawo albo w lewo, nie ma szans się przed wszystkim zabezpieczyć i jak zwykle trzeba bedzie zaryzykować i albo walka, albo strzelanie, bo wszystkiego niestety się nie da zmieścić. A może wogóle lizakami zagram

Ciężko ,mi rozpę ułożyć bo mogę pójść albo w prawo albo w lewo, nie ma szans się przed wszystkim zabezpieczyć i jak zwykle trzeba bedzie zaryzykować i albo walka, albo strzelanie, bo wszystkiego niestety się nie da zmieścić. A może wogóle lizakami zagram

Skaven - z treemanem prawda, chociaż raz sam wszedłeś do niego do lasu i zdał 5 stubbornów zabijając przy tym elektryka
Inna rzecz, że dwa razy zszedł od latary...
Dobra, czyli zapisanych mamy:
1) DaBossa
2) Skaven
3) Cinek
4) Ja
Możemy więc zrobić rozgrywki grupowe każdy z każdym

Dobra, czyli zapisanych mamy:
1) DaBossa
2) Skaven
3) Cinek
4) Ja
Możemy więc zrobić rozgrywki grupowe każdy z każdym

No i ostatecznie było 6 osób. DaBossa zrejterował, a Charki zaspał 
Oskar zdominował wszystkich, wygrywając swoimi demonami, kolejno:
14-6 ze mną, 20-0 z Raptorem i 14-6 ze Skavenem (który grał Lizakami). Doliczając do tego bonus za sczyszczenie stołu zdobył 51pkt. Za nim uplasował się Skaven z 30pkt, który wyprzedził moją skromną osobę o małe punkty. Za nami Raptor a po nim Wiewiór i Cinek. Skaven poza wpadką z Oskarem, zaliczył porażkę z Wiewiórek 9-11 i zwycięstwo z Cinkiem 16-4. Ja wygrałem z Wiewiórem 17-3 i przegrałem na koniec z Raptorem 7-13. Rapciak ograł jeszcze Cinka, który przegrał dzisiaj trzykrotnie (na koniec z Wiewiórem 8-12). Co ciekawe ja i Skaven zajęliśmy wyższe miejsca niż Wiewiór i Raptor mimo przegranej w dwóch grach (oni po dwie wygrali). Takie uroki swissa
Reasumując Legion znowu zwycięski, potwierdzając że jest zdecydowanie lepszy w Krakowie niż cała reszta, a Oskar dołączył do naszej galerii sław, jako trzeci (po Dydu i Skavenie).

Oskar zdominował wszystkich, wygrywając swoimi demonami, kolejno:
14-6 ze mną, 20-0 z Raptorem i 14-6 ze Skavenem (który grał Lizakami). Doliczając do tego bonus za sczyszczenie stołu zdobył 51pkt. Za nim uplasował się Skaven z 30pkt, który wyprzedził moją skromną osobę o małe punkty. Za nami Raptor a po nim Wiewiór i Cinek. Skaven poza wpadką z Oskarem, zaliczył porażkę z Wiewiórek 9-11 i zwycięstwo z Cinkiem 16-4. Ja wygrałem z Wiewiórem 17-3 i przegrałem na koniec z Raptorem 7-13. Rapciak ograł jeszcze Cinka, który przegrał dzisiaj trzykrotnie (na koniec z Wiewiórem 8-12). Co ciekawe ja i Skaven zajęliśmy wyższe miejsca niż Wiewiór i Raptor mimo przegranej w dwóch grach (oni po dwie wygrali). Takie uroki swissa

Miejsce drugie wiec całkiem spoko o bodajże 81pkt małych byłem nad Ksch wiec na farta
Grało się miło i przyjemnie bo postanowiłem lizaki odświeżyć a myszom dać odpocząć. Przemyślenia po turnieju:
-lizaki są spoko, ale w takim formacie bez salek ciężko mają, a szczególnie z demonami
-fleshoundy są wygięte
-4 kroxy i bsb na clodzie z 6A S5 to za mało żeby zbreakować klocek nocników
-jazda z banerkiem jedzie przez stół jak przez masło
no i ostatnie najważniejsze:
Lepiej na taki format mieć PG szczury
Thx all za grę a szczególnie Oskarowi że się tak mężnie bronił i fartem wytargał ze mnie te nędzne 14 pkt

-lizaki są spoko, ale w takim formacie bez salek ciężko mają, a szczególnie z demonami
-fleshoundy są wygięte

-4 kroxy i bsb na clodzie z 6A S5 to za mało żeby zbreakować klocek nocników

-jazda z banerkiem jedzie przez stół jak przez masło
no i ostatnie najważniejsze:
Lepiej na taki format mieć PG szczury

Thx all za grę a szczególnie Oskarowi że się tak mężnie bronił i fartem wytargał ze mnie te nędzne 14 pkt