Wfb Komiks Luksusowy
Zajebiste!
Ale ja i tak uważam ze te pierwsze komiksy wymiatają
Te najbardziej proste sa najlepsze 
Ale ja i tak uważam ze te pierwsze komiksy wymiatają
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Jasiuuu, rewelacja 

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Wampir nie może dołączać się do zombich

A tak na serio to mega wypas... szur szur to idą umarli i Drakenhoff banner są super
A tak na serio to mega wypas... szur szur to idą umarli i Drakenhoff banner są super
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Zajebiaszcze 
More Jasiuuu! More!

More Jasiuuu! More!
Jak dla mnie bomba. 
Zawsze przypuszczalem, ze wlasnie tak to wyglada, kiedy strzelaja do mojego wampirzego generala ! Trzeba bedzie mu zamalowac koncowki plaszcza....
Proponuje tylko bardziej starannie robic napisy, bo czasem nie jestem pewien, co jest napisane: "30 metrów za nimi jest chmara...." czego?
Widze, ze komiks luksusowy staje sie naprawde luksusowy. Juz nie tylko swietne teksty Jasia ale i doskonała kreska Szczurzej(ego?) Juchy. Dobry duet !
Zawsze przypuszczalem, ze wlasnie tak to wyglada, kiedy strzelaja do mojego wampirzego generala ! Trzeba bedzie mu zamalowac koncowki plaszcza....
Proponuje tylko bardziej starannie robic napisy, bo czasem nie jestem pewien, co jest napisane: "30 metrów za nimi jest chmara...." czego?
Widze, ze komiks luksusowy staje sie naprawde luksusowy. Juz nie tylko swietne teksty Jasia ale i doskonała kreska Szczurzej(ego?) Juchy. Dobry duet !