Tak po prawdzie, to na porządnym poziomie u nas maluje co najwyżej czterech gości, z czego dwaj studiują poza miastemWitam
A ja się chciałem spytac jakie są wasza/ w waszy mieście ceny malowanie na różnych poziomach.

Tak po prawdzie, to na porządnym poziomie u nas maluje co najwyżej czterech gości, z czego dwaj studiują poza miastemWitam
A ja się chciałem spytac jakie są wasza/ w waszy mieście ceny malowanie na różnych poziomach.
Nic z tego-po prostu stwierdzam, że w tym kraju jest za dużo podatków. To nie ma żadnego związku z malowaniem figurekJankiel pisze:VAT jest. I co z tego, gdy malując figurki go nie płacisz?
Chyba troche przesadzasz. Jesli zglosisz dochody rzedu 2-3 tysiacy, to urzad skarbowy uzna raczej ze ukrywasz dochody.Stachu pisze:chyba nie wierzysz, że taki urzędas uwieżyłby, że można płacić 2-3 tysiące za pomalowanie kawałków metalu i plastiku. Prędzej wsadziliby cie za pranie pieniędzy w nierealnym interesie....
Po pierwsze-używaj polskich znaków i znaków przestankowych-wówczas Twoja wypowiedź będzie o wiele bardziej zrozumiała.ja maluje do dupy ale i tak sie nie przejmuje poniewaz nie ma czym a zawsze figurke da sie poprawic i zmyc farbe ba wydawanie kasy na kupno z mej strony to glupotya \chyba ze to ja spzredaje pomalowane:D poniewaz 25plz to dos drogo na polskie wydadki dajy taki regiment 12 wariorow za 25 sł to wychodzi 300 zł nie realne ale dla obcokrajowcow spoko:DXD