Marienburg Reloaded
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
ja nie mowie, ze masz grac krasnalami - ja mowie, jak wytlumaczyc fluffowo amfibie
zrobily ja krasnale dla piratow z Sartosy, ktorzy slono za to zaplacili - oczywiscie pieniedzmi zrabowanymi m.in. krasnoludzkim kupcom
zrobily ja krasnale dla piratow z Sartosy, ktorzy slono za to zaplacili - oczywiscie pieniedzmi zrabowanymi m.in. krasnoludzkim kupcom
"I fart in your general direction"
a jak sie maja CD ??? tez umarli ??? czy mozemy liczyc na to ze wkoncu GW wznowi ta armie ???Szaman pisze:DoW umarli... a kto umarl, ten nie zyjeMotyl pisze:Szaman ma dla nas jakiegos niusa? ;>
- Zły_Blondyn
- Wałkarz
Bardzo fajnie to wygląda. Kolory intensywne, praca estetyczna i dokładna, a mimo to nie jest to cukierek z wieczorynki. Generalnie bardzo klimatyczna i dowcipna banda
- Zły_Blondyn
- Wałkarz
Dokładnie ! Jeszcze tylko dorób czarny wehikuł i tatuaże "A Team"Arte pisze:murzyn jako Mr.T bajerancko wygladaja
Bardzo fajna banda. Koleś z butelką dla mnie najlepszy. Czekam na następne prace.
@ Arte i Zły_Blondyn
Nie wiem czy wiecie ale w swoim blogu mam Mr. T i resztę znanych osób.
@ Arte i Zły_Blondyn
Nie wiem czy wiecie ale w swoim blogu mam Mr. T i resztę znanych osób.
Zaczęło mnie nudzić malowanie milicji co odbiło się na poziomie ostatnich prac zwłaszcza łucznika... W związku z tym żeby odetchnąć od imperialnych plastików machnąłem slayer pirata czyli mojego nowego niegrywalnego ale nadrabiającego klimatem HS'a
(pod stopą krasnala widać pin ale to dlatego że figs nie jest jeszcze przyklejony do podstawki - żeby nie było )
(pod stopą krasnala widać pin ale to dlatego że figs nie jest jeszcze przyklejony do podstawki - żeby nie było )