PAINTED by RAFIX (14.04 SMOK CHAOSU)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
HERALD SLAANESHA
Jeszcze nie skończony.
Części użyte do stwożenia tego modelu;
stary steed , stara demonica , bacik od blodzia , łapa bestii, łepek steda od nowego finda, siodło i dredy GS

FURIE
Całość robiona z tyranidów , skrzydła z GSu i plastikardu

Kmentaże mile widziane
Jeszcze nie skończony.
Części użyte do stwożenia tego modelu;
stary steed , stara demonica , bacik od blodzia , łapa bestii, łepek steda od nowego finda, siodło i dredy GS

FURIE
Całość robiona z tyranidów , skrzydła z GSu i plastikardu

Kmentaże mile widziane
Furie super skrzydełka i kolorki swietnie dobrane demonica ciekawa czekam na skończone malowanie ponieważ w Twoim przypadku poza fajnymi konwersjami malowanie daje calkowity efekt i wtedy najlepiej oceniać.
Jeszcze chciałem dodać że Twoje podstawki robią ogromne wrażenie orginalne ciekawe mie przeładowane.
Jak weżmie mnie wena może też takie zacznę robić obecnie ograniczam się do trawki
Jeszcze chciałem dodać że Twoje podstawki robią ogromne wrażenie orginalne ciekawe mie przeładowane.
Jak weżmie mnie wena może też takie zacznę robić obecnie ograniczam się do trawki

Popieram kolegów. Demonica jakaś taka
, ale furie to ho hoooo masterclas :>

-
- Mudżahedin
Furie sa genialne! Te z GW w porownaniu do tych sa totalnie beznadziejne. Sa bardziej demoniczne, a pomalowanie 1 klasa :]
Ja konwertuje obecnie furie, aby pasowaly klimatem do armii nurgla. Niedlugo wrzuce foty to mam nadzieje, ze tez beda sie podobac ;D
Ja konwertuje obecnie furie, aby pasowaly klimatem do armii nurgla. Niedlugo wrzuce foty to mam nadzieje, ze tez beda sie podobac ;D
Klub Fantasy "FENIX" ('Stara Remiza', ul. Żabia 8, Włocławek)
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY

Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY

ogolem bardzo fajnie ci ten legion wychodzi !! bardzo przayjemne figurki -> moze nie jest to jakis mega hiper ful wypas(w sensie indywidualnych modeli) ale przyjemnie na to sie patrzy jako na calosc i jako jednosc robi ta armia na mnie duze wrazenie
Fajny pomysl na te furie (choc juz troche oklepany aczkolwiek podobnie bym je rbil
-> i rowniez siegalbym po figsy tyranidzkie dla armi demonow
)
tak trzymac pozdro
PS podstawki mi sie bardzo podobaja

Fajny pomysl na te furie (choc juz troche oklepany aczkolwiek podobnie bym je rbil

tak trzymac pozdro
PS podstawki mi sie bardzo podobaja
Świetne podstawki i dobór kolorów na heraldzie. Co do konwersji demonicy, to jakoś mam mieszane uczucia, z jednej strony podoba mi się pomysł konwersji z drugiej niektóre elementy totalnie mi nie pasują (łapa bestii jest trochę nieproporcjonalna, a dredy jakoś tu nie pasują do takiego gadzio-skorupiakowego klimatu).
Pomysł i wykonanie furii pierwsza klasa, tylko nie obraź się, ale na tych podstawkach przypominają mi motylki przyszpilone w gablotkach.
Pomysł i wykonanie furii pierwsza klasa, tylko nie obraź się, ale na tych podstawkach przypominają mi motylki przyszpilone w gablotkach.

Demonica będzie zmieniona foty niedługo zapodam.
Ateraz coś na pokrzepienie zielonych mordek
.
Malowałem to jakieś pół roku temu ale fot nie miałem bo właściciel odrazu zabrał jak sie dowiedział że skończyłem
Mam nadzieje że sie spodoba jedna z dwóch WYWERNA

Ateraz coś na pokrzepienie zielonych mordek

Malowałem to jakieś pół roku temu ale fot nie miałem bo właściciel odrazu zabrał jak sie dowiedział że skończyłem

Mam nadzieje że sie spodoba jedna z dwóch WYWERNA

o ile demony fajnie wygladaja w takich barwach mocno nasyconych o tyle ta wiwerna to taka za komiksowa jak la mnie ...
Tytan pracy normalnie
Podziwiam Twoj zapal i pracowitosc - tyle modele na takim poziomie to naprawde nielatwe. Ja mam problem zeby ruszyc 5 herosow , ktorzy leza u mnie na polce od nie wiem jak dawna...
Lubie Twoj styl malowania Rafale - wiesz jak nie przemeczajac sie uzyskac takie malowanie , ktore jest bardzo przyjemne dla oka.

Lubie Twoj styl malowania Rafale - wiesz jak nie przemeczajac sie uzyskac takie malowanie , ktore jest bardzo przyjemne dla oka.
- marcus_cheater
- Oszukista
Mi też się Twoje malowanie podoba bardzo... Od dawna brakowało mi widoku takiej kolorowej armii... 

"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane