Autokar na DMP do Zielonej Góry - ODWOLANY!!
- Shakin' Dudi
- Masakrator
a moze poprostu mniejszy bus zarezerwowac albo cos...nie wiem...
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Jeszcze nigdy nie jechałem alkobusem, ale jeśli liczy sie każdy kilogram, możecie mnie dopisać...
Jacek Jedynak
Jacek Jedynak
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Byłem dziś w ksiegarni. Szafa wraca wieczorem i bedzie wszytko jasne. Wpłaciło jakieś 20 osób ale nie ma potwierdzeń wpłaty od chłopaków z lublina i okolic. Dogadajcie sie z Szafą. Ja go podkręce wieczore, więc bus moze pojedzie.
Cena może wynieść troche wiecej.
Cena może wynieść troche wiecej.
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
50 w obie strony?;>Kotlet pisze:Chalastro ! O 00.07 czy cos okolo jest pociagers ktory dojezdza przed 9 i kosztuje 50 zeta. Wlasciwie to wychodzi taniej niz bus...Tak wiec awaryjnie mamy jeszcze to. Czyli dobrze jest, najwyzej bedziemy Szafy szukac, zeby dziegi oddal.
Napisałem pare dni temu emaila do ksiegarni i napisali mi, że kase moge wpłacic przy autokaże, wiec nie płacilismy, ale jeżeli majabyc takiej jaja to moge jeszcze szybko zapłacic przelewem lub jakoś inaczej, choc chyba i tak jest za późno, ale jagby co jeszcze 6 osób jedzie na murbeton: Maciek Parol, Grzegorz Grochecki, Jacek Drob, Piotr Keska, Kacper kozaczuk i Taraś
Właśnie rozmawiałem z Szafą. Zebrało się bodajrze 28 osób z czego tylko 20 zapłaciło.
Nawet jak dozbiera się do 35 osób, to koszt biletu wyniósłby jakieś 120-130 złotych. Z tego powodu na 99% bus zostaje odwołany.
Zamiast busa będziemy jechać pociągiem.
Ten rusza z Centralnego około godziny 0:50, jedzie do Poznania. Tam przesiadamy się w osobowy i około godziny 9 jesteśmy w zielonej.
http://rozklad-pkp.pl/bin/query.exe/pn? ... 1&OK#focus
Cena biletu to około 52 złote za bilet normalny. Czyli jakieś 30-35 złotych za bilet ulgowy.
Dla osób nie posiadających zniżek. proponuje kupić bilet Turystyczny. Ważny na wszystkich liniach pospiesznch i osobowych, od piątku od 18 do poniedziałku do 6 rano. Cena takiego biletu to około 60 złotych.
W sprawie zwrotu kasy za wykupione bilety na bus, trzeba konktaktować sie z Szafą lub odebrać w księgarni Faber&Faber. Skontaktujcie sie z Szafa to moze weżmie kase z biletów do Zieloej gory.
W imieniu Szafy wszystkich za zaistniałą sytuacje przepraszam.
TO JEST TYLKO SYGNAŁ DO TEGO ZE MOŻE BYĆ LIPA Z BUSEM. MOZE JEDNAK ZNAJDZIE SIĘ TE KILKA OSÓB WIECEJ JUTRO RANO W KSIEGARNI. JUTRO DO POŁUDNIA WSZYSTKO SIĘ WYJAŚNI.
Nawet jak dozbiera się do 35 osób, to koszt biletu wyniósłby jakieś 120-130 złotych. Z tego powodu na 99% bus zostaje odwołany.
Zamiast busa będziemy jechać pociągiem.
Ten rusza z Centralnego około godziny 0:50, jedzie do Poznania. Tam przesiadamy się w osobowy i około godziny 9 jesteśmy w zielonej.
http://rozklad-pkp.pl/bin/query.exe/pn? ... 1&OK#focus
Cena biletu to około 52 złote za bilet normalny. Czyli jakieś 30-35 złotych za bilet ulgowy.
Dla osób nie posiadających zniżek. proponuje kupić bilet Turystyczny. Ważny na wszystkich liniach pospiesznch i osobowych, od piątku od 18 do poniedziałku do 6 rano. Cena takiego biletu to około 60 złotych.
W sprawie zwrotu kasy za wykupione bilety na bus, trzeba konktaktować sie z Szafą lub odebrać w księgarni Faber&Faber. Skontaktujcie sie z Szafa to moze weżmie kase z biletów do Zieloej gory.
W imieniu Szafy wszystkich za zaistniałą sytuacje przepraszam.
TO JEST TYLKO SYGNAŁ DO TEGO ZE MOŻE BYĆ LIPA Z BUSEM. MOZE JEDNAK ZNAJDZIE SIĘ TE KILKA OSÓB WIECEJ JUTRO RANO W KSIEGARNI. JUTRO DO POŁUDNIA WSZYSTKO SIĘ WYJAŚNI.
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
my jedziemy pociągiem...
do zobaczenia
do zobaczenia
Tak jak Green napisal, busu nie, ma bo tylko polowa skladu zaplacila, tym samym cena byla by dwukrotnie wyzsza, spodziewalem sie jednak nieco wiekszego zainteresowania.
Jestem juz w Wawie, kase moge miec na Centralnym przed odjazdem busa lub oddac w Zielonej.
Sorry, ale chyba nikt nie chce placic dwukrotnie wiecej, widzimy sie mam nadzieje w pociagu.
Jestem juz w Wawie, kase moge miec na Centralnym przed odjazdem busa lub oddac w Zielonej.
Sorry, ale chyba nikt nie chce placic dwukrotnie wiecej, widzimy sie mam nadzieje w pociagu.
"Ktokolwiek ośmieli się podnieść rękę na Stowarzyszenie Bazyliszek,
niech ma świadomość, że Stowarzyszenie mu tę rękę odrąbie..."
Kase bedzie mozna samemu odebrac u Faberow, ja bede tez mial cos ze soba jezeli ktos bedzie potrzebowal na bilet - szkoda ze nie wyszlo.
"Ktokolwiek ośmieli się podnieść rękę na Stowarzyszenie Bazyliszek,