SKILLMAKER III

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Młody pisze: możliwe ze uda mi się wygospodarować trochę czasu w ciągu najbliższych 2 tygodni zeby je do ligi wysłac.
chyba w ciagu tygodnia 8) bo dwa to chyba juz po terminie :wink:
Młody pisze:Fajnie że chociaż Szymon został, nie wiem jakbym miał 8 blatów sam nosić :roll:
hehe... swoja droga dzis przypomnial mi sie dawny Pawełkowy Snot :P i rownie duzo rak do pomocy co teraz... bez kitu historia zatacza kręgi, teraz jestes ty organizujacy wszystko i o wszystko dbajacy.. a jak ci sie znudzi to znowu bedzie 2-3 letnia pożoga organizacyjna w 3miejskim WFB...
taka rada praktyczna, umawiaj sie z ludzmi przed turniejem na noszenie blatow po turnieju, czy tez na forum, czy tez przed turem, czesto ma sie juz rozne rzeczy poplanowane na styk po turze a jak sie ugada i obgada to napewno kazdy by se mogl te 15 minut noszenia w harmonogram wkomponowac :)

pzdr

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Macie te wyniki :
Myśle że jak nastepnym razem nikt mi nie bedzie pomagał to przestane sie zajmować organizacją turniejów, po co, nie robie przeciez tego tylko dla siebie :roll:
1.Thurion
2.Wróbel
3.Jagal
4.Błażej
5.Młody
6.Servi
7.Kołek
8.Adrian
9.Szymon
10.Rzymek
11.Mike
12.Pajączek
13.Lider
14.Waldek
15.Gogol
16.Rogal
17.Piotrek Kieliszczyk
18.Kuba Michalec
19.Piotr Dzwonkowski
20.Dux
21.Marcin Dorobek
22.Guzka
23.Szczuras
24.Wojtek Chroboczyński
25.Mikołaj Niedorezo
26.Kacper Schroeder
27.Ptasznik
28.Marek Kowalczyk
29.Bogdan
30.Oskar Przydatek
31.Szymon Jasiński
Ostatnio zmieniony 4 sie 2008, o 17:29 przez Młody, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Rzymek
Kretozord

Post autor: Rzymek »

Juz wiesz jak to fajnie miałem w Snocie na Przymorzu;) Przykro mi ja zostać nie mogłem , po prostu następnym razem trzeba przed turniejem ostrzegać osoby ktore mają pomagać :roll:

twardochleb
Chuck Norris

Post autor: twardochleb »

Mysle ze po zakonczeniu turnieju nastapila swoista reakja lancuchowa... wszyscy zobaczyli ze ich kumple sie zmywaja wiec tez poszli w pizdu.

Rozumiem ludzi ktorzy nie sa czlonkami snota.. nie ich broszka. Ale co do reszty klubowiczow... sory panowie ale mogliscie zastac chociaz te 10 min dluzej i nie zostawiac czarnej roboty dwom osobom.

ODPOWIEDZ