Mazidła by Draco - 03.05.17 PMOTM
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Draco Blog malarski"Dwarf"
cgyba musze kogos powyzywac by ktos tu zagladal Max z okazji ze jako jedyny cos napisales moge troche na Ciebie nabluzgac??:P nie obrazisz sie chyba ^^
Niekoniecznie Zawsze bardziej wole sluchac porad co powinienem zrobic by bylo jeszcze lepiej No i lubie miec swiadomosc ze ktos chociaz to obejrzy bo innaczej mam odczucie ze moja praca poszla na marde . Nie gram praktycznie w battla, malowanie traktuje hobbistycznie, a co to za hobby jesli nie mozna sie nim pochwalic Tak pozatym WesoLego Alleluja
Kocie co to za dziwne narosle na barkach krasnoludzkich ?? wywalilbys to cos co udaje "futro??" i by bylo lepiej. plaszcze zrobic proste z 1 czy 2 falkami i bedzie rewelka -> oby moznaby bylo to jeszcze naprawic / odkleic!
dead is dead
-
- Chuck Norris
A mi się tam podoba ,nie patrząc na wykonanie to same modele z tymi płaszczami wyglądają fajowo , zamiast futra mogłeś zrobić pozwijane kaptury ale i tak fantastyczny oddział
to tak jak zrobic pelerynki naturalne ]:->
wg mnie:
najpierw formujesz splaszczony prostokat
pozniej miazdzysz jego robi z jednej stony by zorbic takie heh uszka? ]:->
pozniej juz tylko pofalowac w zdlorz chwytajac za boki i zgniaajac lekko do srodka oczywiscie kontrolujac faldy ]:->
moze obrazek cos pomoze
wg mnie:
najpierw formujesz splaszczony prostokat
pozniej miazdzysz jego robi z jednej stony by zorbic takie heh uszka? ]:->
pozniej juz tylko pofalowac w zdlorz chwytajac za boki i zgniaajac lekko do srodka oczywiscie kontrolujac faldy ]:->
moze obrazek cos pomoze
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Witam dawno nic nie zamieszczałem...nie bylo zabardzo czasu na malowanie ale cos tam zmalowałem wrzuce narazie 7 moich hammerersow(8 jest pomalowany 3 czeka na swoja kolej) z zalożenia kazdy w odziale ma byc inny..nie wiem jak to zrobie ale jakos musze dac rade , wiec jesli ktos ma jakis model ktorego nie ma na zjdeciu i chce sie go pozbyc prosze o priv
Oczywiscie krytyka i porady mile widziane
Oczywiscie krytyka i porady mile widziane
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Gratuluję modeli Bardzo fajne malowanie
No no niezła kolekcja fajnych wzorów. Malowanie też zacne
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
B. fajne oldschoolowe dwarfy, jeszcze tylko jakieś zacne podstawki i będzie pęknie.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Świetny! Ciepłe kolory dodają dożo uroku. Ogólnie bardzo pasują do starych wzorów. Bardzo mi sie podobają. Zamierzasz dodawać im tarcze czy zostawiasz z tym "guzikiem" na rękawicach?
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
miodzio. Jak patrze na Twoje dwarfy to zaczynam się zastanawiac czy dobrze zrobiłem, że mam armie w NMM, bo raz, że z metalikami dobrymi wyglądają bardzo fajnie, a dwa, że już miałbym dwa razy więcej brodaczy zmalowanych.
Ale wracając do tematu... dwarf subcio tylko dodaj im jeszcze ładnie zrobione tarcze jak Bizon zauważył.
Ale wracając do tematu... dwarf subcio tylko dodaj im jeszcze ładnie zrobione tarcze jak Bizon zauważył.
Tak oczywiscie, ze zamierzam ale tutaj pojawia sie mały problem bo nie wiem jakie napoczatku chcialem dac te od staro edycyjnycj warriorw jednak one jakos mi nie pasuja a freehandu zabardzo nie da sie na nich zrobic ;/ Ma ktos moze jakis pomysl skad wziasc lade pasujace do nich tarcze albo jak wykonac ?Bizon pisze:Świetny! Ciepłe kolory dodają dożo uroku. Ogólnie bardzo pasują do starych wzorów. Bardzo mi sie podobają. Zamierzasz dodawać im tarcze czy zostawiasz z tym "guzikiem" na rękawicach?
Z gory dziekuje zarowno za mile slowa no i za pomoc
Może od wariorów z obecnej edycji albo z poprzedniej i zamiast przyklejać symbol jakiegoś małego fh?