Moderator: KrzysiekW
obecna tez jest, jak bedzie wszystko to popstrykam fajnych fotosow albo zawioze do don Malino na sesje i bedzie cos wkoncu widac calosciowoZiemko pisze:No tamta armia byla mocno pocisnieta w malowaniu.
thurion pisze:obecna tez jest, jak bedzie wszystko to popstrykam fajnych fotosow albo zawioze do don Malino na sesje i bedzie cos wkoncu widac calosciowoZiemko pisze:No tamta armia byla mocno pocisnieta w malowaniu.
jedyne co to tak sie zastanawiam jak teraz patrze porownujac czy z tym sniegiem troche w obecnej armii nie przesadzilem... no ale trudno
ja nie lubie drucikow czy lancuszkow, lubie jak figs jest ze tak to ujme... sztywnyRAFIX pisze:Fajnie wygląda choć osobiście wydaje mi się ze te lejce są trochę za grube. Ja bym zrobił z drucika miedzianego. Demonetki od Marco??
rece mozliwe ze troche obskrobie i wyrzezbie potem ciensze, ale w sumie nie wiem bo czesci i tak pochodza od elfow a te szerokich lap nie maja...Ziemko pisze:Wychodze zawsze z zalozenia , ze dobra konwersja to niekoniecznie milion godzin siedzenia nad figurka , czasem fajne efekty mozna uzyskac dosc prostymi sposobami. Udalo Ci sie to Thurion , jedynie nie jestem przekonany do konca co do tych rak - wydaja sie troche za grube.
Edit: Jaki planujesz sztandar dac i gdzie go umiescic , bo mam rozumiec , ze to bsb bedzie?