Sporo - większość zamierza się (nan nasze nieszczęścieFaraon pisze:A swoją drogą to ile jeszcze zostało miejsc?

Czystym rydwanem to nie bardzo ale może jakąś konwersją…olo1 pisze:A tylko waraltar?
Oki, a jaka będzie konwersja...?olo1 pisze:będzie w nim siedział warrior priest
Dobra, niech tylko na tarczach sie nie skończy i będzie dobrze.olo1 pisze:coś wymyśle np:podoklejam tarcze i coś jeszcze...
a nie pomyliles Stefanow?Qbas pisze:Ja z innym dziwnym przypadkiem: Wysłałem zgłoszenie do Krutiego i po kilku dniach dostałem telefon z poleceniem abym wszedł na stronę cytadeli aby uzyskać więcej informacji o turnieju. Nie wiem kto to był bo nie zrozumiałem, a pech chciał, że akurat nie miałem neta i nawet nie mogłem zweryfikować tej podejrzanej informcji.
:?::?::?:
Ja się jutro zgłoszę, jak oprzytomnieję.Kostek pisze: "is there no one else?"
Jestem w szoku... Boże Cię broń wchodzić na CytadelęQbas pisze:Ja z innym dziwnym przypadkiem: Wysłałem zgłoszenie do Krutiego i po kilku dniach dostałem telefon z poleceniem abym wszedł na stronę cytadeli aby uzyskać więcej informacji o turnieju. Nie wiem kto to był bo nie zrozumiałem, a pech chciał, że akurat nie miałem neta i nawet nie mogłem zweryfikować tej podejrzanej informcji.
:?::?::?: