Ja to raczej nie przyjade. Za dużo wyjazdów by było jednego miesiąca. Może next time.Shakin' Dudi pisze:...no i wykrakałem...
Turniej w Lublinie by Kiełbasy -18. października - 700 pts
- Shakin' Dudi
- Masakrator
czy to tyczy sie tez herosow?- żaden model nie może kosztować więcej niż 125 pkt
- Shakin' Dudi
- Masakrator
wygrają WE....zobaczycie
...chyba ze nie bedzie wampirów to wtedy bretka jeszcze ma szanse.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Bam. Pewnie wpadnę o ile 18 nie będzie coś w Wawie.
Święte imperium sigmara musi skarać paru heretyków.
Święte imperium sigmara musi skarać paru heretyków.
Apropo WE, co powiecie na obcięcie strzelającej piechoty do powiedzmy 20 modeli?
Ew. zakaz potrajania slota core... ale z tym może być problem, bo wielu graczy nie ma różnorodnych figsów, tylko zapycha core najwydajniejszymi cena/jakość śmieciami typu skinki/lekka kawaleria.
Ew. zakaz potrajania slota core... ale z tym może być problem, bo wielu graczy nie ma różnorodnych figsów, tylko zapycha core najwydajniejszymi cena/jakość śmieciami typu skinki/lekka kawaleria.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
a czemu nie ma za historię armii nic?
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Ale ostatnio nie miałem okazji grac w ogóle. Można powiedziec że jestem battlowo wyposzczony...
pytanie jeszcze jedno: czy DOW czyste jest zbanowane bo skoro jeden tylko bohater a tamci muszą miec paymastera też.
pytanie jeszcze jedno: czy DOW czyste jest zbanowane bo skoro jeden tylko bohater a tamci muszą miec paymastera też.