poczekamy na piracki skan SkavenówMłody pisze:Nie można nowymi warriorami, to jednak troche przesada imo grac na nowe booki tylko jak pojawiaja sie pirackie skany w necie
IMP 2008- Indywidualne Mistrzostwa Pomorza
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Młody czy wcześniej jakieś rozpy trzeba Ci wysyłać? To zdaje się lokal wiec chyba nie (nie wiedzę nic takiego w regulaminie).
Czy jak wyskoczę z niepomalowanym figsem (chodzi konkretnie o lorda na great eaglu) to będzie jakiś problem (oprócz punktów za malowanie bo to mnie nie interesuje )?
Czy jak wyskoczę z niepomalowanym figsem (chodzi konkretnie o lorda na great eaglu) to będzie jakiś problem (oprócz punktów za malowanie bo to mnie nie interesuje )?
Mnie chyba możecie skreślić,,...mam za duzo na głowie i za mało czasu, wpadne tylko w sobote rano pomoc nosic i tereny(tak tak i Twoja armie też Szymon:P)
Nie trzeba zadnych rozpisek mi wysyłac.
A co do niepomalowanych figsow to tak jak na lokalu, mozna miec, tylko potne na malowaniu.
A co do niepomalowanych figsow to tak jak na lokalu, mozna miec, tylko potne na malowaniu.
Już teraz mogę powiedzieć tym co nie będą że mogą żałować ,
Tia , wiem...słyszałem;) no ale nie przeskoczy sie braku czasu
-
- Chuck Norris
Jesli bedziesz mial czym grac (figurki) to spoko. Zreszta ktoz z nas nie jest amatorem?
Krótka piłka - będę, tak więc zapisz mnie Młody i wylosuj - nie będę się jakoś przesadnie zrywał wcześniej. 9.40 jestem na Wrzeszczu i tak jakoś mam autobus, że dotrę na 10:00-10:05 na miejsce. Chyba, że ktoś by w tych okolicach jechał przez rejon Galerii Bałtyckiej i mógłby mnie zgarnąć.
Do zobaczenia na miejscu.
Do zobaczenia na miejscu.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild