Skaven targ
Moderator: Hoax
Re: Skaven targ
ja z kolei kupię za rozsądną cenę : (trochę niższą niż sklepową najchetniej )
- 3 boksy clanratow (nowa edycja koniecznie)
- doomwheela
- jezzaile
- censerów
- 3 boksy clanratow (nowa edycja koniecznie)
- doomwheela
- jezzaile
- censerów
Kupię w przystępnej cenie SAM DZWON z nowego zestawu od kogoś, kto złożył sobie piecyk a nie wózek dla seera, kontakt na PW Od razu mówię, że najwygodniej będzie jak będzie możliwość przelewu, nie chce mi się bawić w "za pobraniem".
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Post pod postem, ale nikt by nie zauważył:
Kupię trzech plague monks plastikowych, stan praktycznie dowolny (bitsy mam), tak naprawdę potrzebne są mi ich tułowia. Podstawki niepotrzebne, idą na obsługę samoróbki plague furnance.
Kupię trzech plague monks plastikowych, stan praktycznie dowolny (bitsy mam), tak naprawdę potrzebne są mi ich tułowia. Podstawki niepotrzebne, idą na obsługę samoróbki plague furnance.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
http://www.sklep.cytadela.pl/
W tej chwili jest też kilku na allegro.
EDIT:
Nie zauważyłem że na cytadeli też już wyszli
W tej chwili jest też kilku na allegro.
EDIT:
Nie zauważyłem że na cytadeli też już wyszli
Naturalnym wrogiem skavenów są ludzie... i orki... i elfy... a także chaos... i oczywiście najgorszy wróg czyli inni skaveni.
kupię:
- 6 szóstoedycyjnych stormów.
- 3 jezzaile (tylko oryginały, prosiłbym o nieproponowanie mi tych robionych przez Malco - nie są złe, ale wolę jednak te oryginalne)
kontakt z propozcycjami cenowymi na pw
- 6 szóstoedycyjnych stormów.
- 3 jezzaile (tylko oryginały, prosiłbym o nieproponowanie mi tych robionych przez Malco - nie są złe, ale wolę jednak te oryginalne)
kontakt z propozcycjami cenowymi na pw
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Kupie:
2 ratling guny
5 globardierów
5 jezzails
15 night runnerów
Najlepiej by bylo, gdyby mozna bylo spotkac sie w Krakowie , ale może być też przesylka
2 ratling guny
5 globardierów
5 jezzails
15 night runnerów
Najlepiej by bylo, gdyby mozna bylo spotkac sie w Krakowie , ale może być też przesylka
,,System polityczny Bretonii? U nas to się nazywa wymuszeniem haraczu i jest karalne"
Matthias von Pfeildorf, były ambasador Imperium
Matthias von Pfeildorf, były ambasador Imperium
Kupię:
głowy rat ogrów. Zasadniczo plastikowe, ale mogą byc metalowe. Wezmę każdą ilość, jednak preferowałbym od razu więcej.
Ew. mogę wymienić na jakieś bitsy - mam tego kilogramy (skaveni, OnG, Chaos, Bestie, 40k Chaos i trochę z innych armii).
głowy rat ogrów. Zasadniczo plastikowe, ale mogą byc metalowe. Wezmę każdą ilość, jednak preferowałbym od razu więcej.
Ew. mogę wymienić na jakieś bitsy - mam tego kilogramy (skaveni, OnG, Chaos, Bestie, 40k Chaos i trochę z innych armii).
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: