Nehan: ty zaś powiesz mi więcej o tym, co słyszałeś...
O&G, Empire i...?
Oj Szamanie, bardzo lubisz wiedzieć więcej niż inni
Ale gdybyś nie wiedział, troszkę denerująca jest postawa w stylu "wiem, ale nie powiem"... Tak więc usilnie proszę: mów tyle co wiesz, abyśmy wszyscy wiedzieli tyle, co ty (a naród rósł w siłę i ludziom żyło się lepiej) 
nie ma znaczenia czy lubie czy nie... po prostu wiemtomekjar pisze:Oj Szamanie, bardzo lubisz wiedzieć więcej niż inni![]()
oficjalnie nie moge nic, ale staram sie moimi postami dac Wam pewne rzeczy do zrozumienia. juz wiecie, ze cos z rewelacji Nehana jest prawda...tomekjar pisze:Ale gdybyś nie wiedział, troszkę denerująca jest postawa w stylu "wiem, ale nie powiem"... Tak więc usilnie proszę: mów tyle co wiesz, abyśmy wszyscy wiedzieli tyle, co ty (a naród rósł w siłę i ludziom żyło się lepiej)
"I fart in your general direction" 
Szaman - w ramach swoich obowiązków ma "utrzymywanie zainteresowania graczami nowościami, m.in. poprzez odpowiednie dawkowanie niusów i plotek, tak by gracze napalali sie wciąż na nowe armie".
Szaman ma kajet, w którym "stoi" napisane kiedy i jakiego niusa puścić. Wszystko jest przygotowane przez Marketing w GW. Taka praca.
No a przy okazji pożna sobie posta nabić:) No offence, Szaman.
Szaman ma kajet, w którym "stoi" napisane kiedy i jakiego niusa puścić. Wszystko jest przygotowane przez Marketing w GW. Taka praca.
No a przy okazji pożna sobie posta nabić:) No offence, Szaman.
... jak dla mnie rewelacja http://gamesday.us.games-workshop.com/d ... del_lg.jpg
Doszły mnie słuchy i to z niezależnych wprost źródeł, że do końca 2007 wreszcie wyjdą ChD, aczkolwiek takie ploty już bywały, więc nie wierze 
ano, rok 2009 też się pojawia
prawda ,szczegolnie ,ze empire dostalo smoka .Teoretycznie moga do armii bez smoka dac gadzine ,a Maciek dla picu z tym wyjechalże ten smok czy raczej jego głowa nam wiele nie wyjaśnia
Z ChD slyszalem jeszcze ,ze maja byc wlaczone podobnie jak bestie do chaosu na podobnych zasadach (jezeli tak zrobia to IMHO niedlugo bedzie kilka dobrych armii i JEDNA duza zła CHAOS !!!
apropo smoka, ja już wyjaśniłem gdzieś co to za znak dany przez Szamana
dlatego to na pewno będa HE, po prostu metaforycznie trzeba było podejsc do problemu :p
a ChD będa zapewno w 2666 roku

a ChD będa zapewno w 2666 roku
Mimo wszystko obstawiam wampiry
Armia już stara, zresztą mam wrażenie że w przeciwienstwie do HE troche wymarła na turniejach - nie ma już tej liczby wampirów co kiedyś. A głowa smoka? Przecież równie dobrze może być to głowa Blood Dragona, tudziez ożywieńczego smoka. W kampanię o której mówił Nehan najprawdopodobniej zamieszani będą ożywieńcy. Dlatego wydaje mi się że VC są bardzo prawdopodobna opcją.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Wyjda, nie wyjda... poczekamy zobaczymy. A ja sadze ze to HE, bo sa teraz w najgorszej sytuacji ze wszystkich armii- dawno nic nowego do nich nie bylo. a 2ga opcja to na rowni VC/DE - tu mi ciezko powiedziec, chociaz mocniej bym obstawial VS- GW pewnie bedzie chcialo zostawic wiekszy odstep w czasie miedzy wypuszczaniem kolejnych armii.
Misie, Szaman nic nie powie. Czy ma taki prikaz, czy też lubi się bawić - czy też jedno i drugie w odpowiednich proporcjach, trudno. W każdym razie nauczcie się, że lepszym od Szamana źródłem jest np. forum Warseer:
http://www.warseer.com/forums/forumdisplay.php?f=12
(tu macie podforum z plotami dot. battla - rzadko ploty na Warseerze się nie sprawdzają
Sorry, panowie, interwencja wyższa. Bez spięć proszę (nawet softowych). Pozdrawiam!
http://www.warseer.com/forums/forumdisplay.php?f=12
(tu macie podforum z plotami dot. battla - rzadko ploty na Warseerze się nie sprawdzają
Sorry, panowie, interwencja wyższa. Bez spięć proszę (nawet softowych). Pozdrawiam!
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Inkwizytor
- "Nie jestem powergamerem"
Hehe, ludzie, jak wy nielogicznie myslicie :0 Jest nowy smok-tak? No to jaka armia ma stary wzór smoka (dla ułatwienia dodam, że ten smok jest na 40x40mm podstawce)-no oczywiście że DoW
VC-mają nowy wzór smoka (z Zachariaszem), HE-mają nowy wzór smoka (z Imrikiem), DE-mają nowy wzór smoka (z Malekithem) i WE też maja nowy wzór moka (z Siostrami). Takoż Chaos (Garlauch). Imperium już wyszło. W takim razie zostają tylko DoW-Asarnil is Back! 
I wcale bym się tym nie zmartwił
I wcale bym się tym nie zmartwił
Niedługo zaatakuje nas kosmiczna lejąca się galaretka.
A i tak wszyscy zgnijemy w kobiałce
A i tak wszyscy zgnijemy w kobiałce
stara ale jara i grywalna i to bardzo, na wszystkim mozna grać nie to co u HE