O&G, Empire i...?

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
tomekjar
Falubaz
Kontakt:

Post autor: tomekjar »

Oj Szamanie, bardzo lubisz wiedzieć więcej niż inni :) Ale gdybyś nie wiedział, troszkę denerująca jest postawa w stylu "wiem, ale nie powiem"... Tak więc usilnie proszę: mów tyle co wiesz, abyśmy wszyscy wiedzieli tyle, co ty (a naród rósł w siłę i ludziom żyło się lepiej) :D

Nehan: ty zaś powiesz mi więcej o tym, co słyszałeś...

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

tomekjar pisze:Oj Szamanie, bardzo lubisz wiedzieć więcej niż inni :)
nie ma znaczenia czy lubie czy nie... po prostu wiem :wink:
tomekjar pisze:Ale gdybyś nie wiedział, troszkę denerująca jest postawa w stylu "wiem, ale nie powiem"... Tak więc usilnie proszę: mów tyle co wiesz, abyśmy wszyscy wiedzieli tyle, co ty (a naród rósł w siłę i ludziom żyło się lepiej) :D
oficjalnie nie moge nic, ale staram sie moimi postami dac Wam pewne rzeczy do zrozumienia. juz wiecie, ze cos z rewelacji Nehana jest prawda... :wink:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

spot
Wałkarz

Post autor: spot »

Szaman - w ramach swoich obowiązków ma "utrzymywanie zainteresowania graczami nowościami, m.in. poprzez odpowiednie dawkowanie niusów i plotek, tak by gracze napalali sie wciąż na nowe armie".
Szaman ma kajet, w którym "stoi" napisane kiedy i jakiego niusa puścić. Wszystko jest przygotowane przez Marketing w GW. Taka praca.

No a przy okazji pożna sobie posta nabić:) No offence, Szaman.

Awatar użytkownika
jackert
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: jackert »

Awatar użytkownika
blundi
Kontakt:

Post autor: blundi »

Doszły mnie słuchy i to z niezależnych wprost źródeł, że do końca 2007 wreszcie wyjdą ChD, aczkolwiek takie ploty już bywały, więc nie wierze :(

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

Post autor: Belaner7 »

Mnie się wydaje że w tym roku wyjdą kolejno he,vc,de nie wiem czy to dobrze(jak mi elfy spie.... to źle).Sądze że ten smok czy raczej jego głowa nam wiele nie wyjaśnia

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

blundi pisze:Doszły mnie słuchy i to z niezależnych wprost źródeł, że do końca 2007 wreszcie wyjdą ChD, aczkolwiek takie ploty już bywały, więc nie wierze :(
To byłoby zbyt piękne...
ale do 2009 mają wyjść, podobno.

Awatar użytkownika
blundi
Kontakt:

Post autor: blundi »

ano, rok 2009 też się pojawia

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

że ten smok czy raczej jego głowa nam wiele nie wyjaśnia
prawda ,szczegolnie ,ze empire dostalo smoka .Teoretycznie moga do armii bez smoka dac gadzine ,a Maciek dla picu z tym wyjechal :roll: :wink:
Z ChD slyszalem jeszcze ,ze maja byc wlaczone podobnie jak bestie do chaosu na podobnych zasadach (jezeli tak zrobia to IMHO niedlugo bedzie kilka dobrych armii i JEDNA duza zła CHAOS !!! :D :roll: )
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

Chodziło mi raczej o to że armie które mają wyjść w tym roku posiadają smoka i jego łeb tu wiele niewyjaśnia

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Belaner7 pisze:Chodziło mi raczej o to że armie które mają wyjść w tym roku posiadają smoka i jego łeb tu wiele niewyjaśnia
dlatego tak latwo przyszlo mi ujawnienie tej informacji :wink:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

apropo smoka, ja już wyjaśniłem gdzieś co to za znak dany przez Szamana ;) dlatego to na pewno będa HE, po prostu metaforycznie trzeba było podejsc do problemu :p

a ChD będa zapewno w 2666 roku :P :P ;)
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Mimo wszystko obstawiam wampiry :) Armia już stara, zresztą mam wrażenie że w przeciwienstwie do HE troche wymarła na turniejach - nie ma już tej liczby wampirów co kiedyś. A głowa smoka? Przecież równie dobrze może być to głowa Blood Dragona, tudziez ożywieńczego smoka. W kampanię o której mówił Nehan najprawdopodobniej zamieszani będą ożywieńcy. Dlatego wydaje mi się że VC są bardzo prawdopodobna opcją.

Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
wrogu
Falubaz

Post autor: wrogu »

Wyjda, nie wyjda... poczekamy zobaczymy. A ja sadze ze to HE, bo sa teraz w najgorszej sytuacji ze wszystkich armii- dawno nic nowego do nich nie bylo. a 2ga opcja to na rowni VC/DE - tu mi ciezko powiedziec, chociaz mocniej bym obstawial VS- GW pewnie bedzie chcialo zostawic wiekszy odstep w czasie miedzy wypuszczaniem kolejnych armii.

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

he też wymierają na turniejach,w Poznaniu w tej chwili tylko ja regularnie nimi gram

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Misie, Szaman nic nie powie. Czy ma taki prikaz, czy też lubi się bawić - czy też jedno i drugie w odpowiednich proporcjach, trudno. W każdym razie nauczcie się, że lepszym od Szamana źródłem jest np. forum Warseer:
http://www.warseer.com/forums/forumdisplay.php?f=12
(tu macie podforum z plotami dot. battla - rzadko ploty na Warseerze się nie sprawdzają

Sorry, panowie, interwencja wyższa. Bez spięć proszę (nawet softowych). Pozdrawiam!
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Z dość pewnego źródła dowiedziałęm się, że jednak nastepne w kolejności mają być.. Bumtaram! Wampiry (3 kwartał 2007) potem HE (1 kwartał 2008).

Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
Inkwizytor

Post autor: Inkwizytor »

Hehe, ludzie, jak wy nielogicznie myslicie :0 Jest nowy smok-tak? No to jaka armia ma stary wzór smoka (dla ułatwienia dodam, że ten smok jest na 40x40mm podstawce)-no oczywiście że DoW :) VC-mają nowy wzór smoka (z Zachariaszem), HE-mają nowy wzór smoka (z Imrikiem), DE-mają nowy wzór smoka (z Malekithem) i WE też maja nowy wzór moka (z Siostrami). Takoż Chaos (Garlauch). Imperium już wyszło. W takim razie zostają tylko DoW-Asarnil is Back! ;)
I wcale bym się tym nie zmartwił :)
Niedługo zaatakuje nas kosmiczna lejąca się galaretka.

A i tak wszyscy zgnijemy w kobiałce ;)

Awatar użytkownika
|_Mlody_|

Post autor: |_Mlody_| »

A ja popieram ze wyjda VC ta armia jest juz bardzo stara,
a szaman mozesz powiedziec jeszcze jedna mala podpowiedz a my sie domyslimy :P

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

stara ale jara i grywalna i to bardzo, na wszystkim mozna grać nie to co u HE :P
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

ODPOWIEDZ