Master w Lublinie "Painkiller" 3-4 Marzec 2007

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

przeczytajcie jeszcze raz, az zamieszcze cytat :D :
Jeden z twoich oddziałów okazuje się strażą przyboczną ponurego żniwiarza wyruszają razem na gorzkie żniwa. Wybierasz swój jeden dowolny oddział rank and file, który dostaje automatycznie championa(jeśli wcześniej nie miał). Ów czempion jest Ponurym Żniwiarzem.
chyba wyjasnia, nie :D

Awatar użytkownika
Szczur6
Mudżahedin

Post autor: Szczur6 »

Ten eternal terror i ward są najfajniejszymi bajerami to się rzuca w oczy od razu. Druga kwestia to ta magia, faktycznie może się skończyć na tym że wszyscy będą mieli full magii oprócz mnie :wink: ratujcie mnie przed zawałem ja mam chore serce :?
Ostatnio zmieniony 29 sty 2007, o 23:53 przez Szczur6, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

esli bylyby bitwy 4 w sobote, to konczyly by sie dopiero ok. 22:00, w niedziele 2, to wychodzilo by tak na oko 15.
No proszę Cię. Nie mów mi, że bitwa na 1500 trwa 3h.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Kedziorson
Masakrator

Post autor: Kedziorson »

jesli chodzi o scenariuzs z czempionem "ponurym..." to ktos sie chyba nagral za duzo warcrafta3:D
staralem sie cos wymyslic ze szkola...jakies obejscie ale nie dalo rady..przykro mi!! moze za rok....
mimo wszystko zapraszam do nas na pierwszy turniej jaki bedzie:D zapraszam serdecznie:D

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

No proszę Cię. Nie mów mi, że bitwa na 1500 trwa 3h.
3h to nie, ale dolicz jeszcze 30min buforu pomiedzy bitwami...
jesli chodzi o scenariuzs z czempionem "ponurym..." to ktos sie chyba nagral za duzo warcrafta3
akurat tu to nie wiem o co biega... ponury zniwiarz byl wymyslony w oparciu o zupelnie co innego, ale wole nie zdradzac jego pochodzenia... bynajmniej nie ma nic wspolnego z komputerami...

co do magii, to moze sie cos wykmini jeszcze, poczekajcie jeszcze troche, do turnieju mamy jeszcze czas

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

Kurna no , genialne scenariusze ale najbardziej ciekawi mnie -klimatyczny strój :) mam przywdziać (kartonową ) zbroje khorna ?

Awatar użytkownika
Szczur6
Mudżahedin

aż żałuje że już nie pracuje w mięsnym KHORNE, KHORNE, KHORNE!! :twisted:

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Jasiuuu pisze:Kurna no , genialne scenariusze ale najbardziej ciekawi mnie -klimatyczny strój :) mam przywdziać (kartonową ) zbroje khorna ?
liczy sie inwencja :D jak nas przekonasz swoim przebraniem, to dostaniesz maksa :D kartonowa zbroja nie jest zla, byle by miala emblematy :twisted: nie zaszkodzi tez jakies serce wolu w rece, co by dodac powagi sytuacji :twisted:

Awatar użytkownika
Szczur6
Mudżahedin

z może być kurze? z funduszami troche lipa, poza tym jak ja mam do Lublina dowieść takie serce, żeby nie zaśmiardło, u was trzeba by zakupić.
Wracając do tematu to kiedy będzie już wiadomo co i jak konkretnie bo chce rozpe dopracować i zacząć nią grać.

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

jak chcesz wiesc, to mozesz w takim pokjenmniku z lodem, jak przyjedziesz do nas w sobote, lub odpowiednio wczesnie przed turniejem, to ci sie namierzy jakis miesny odpowiedni :twisted:

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

Hehehe stroje to najfajniejsza cześć turnieju, tylko trzeba w miare wygodne rzeczy nakładać bo te kilka pkt nie są warte obtartych pach albo :shock:

DZIK
Oszukista

Post autor: DZIK »

Odnośnie formatu turnieju :
6 bitew jest bo tak chciała Moria i się sprawdziło w Krakowie - no i doświadczeni gracze wolą gdy jest więcej bitew - mniej okazji do przypadkowych rozstrzygnięć
Jest 1500 pts a nie 1666 bo wiele osób (szczególnie młodszych) musi dozbierać i domalować figsy - a jest to znacząca dla części osób różnica - jeden oddział mniej
Jest trzy bitwy w sobotę i trzy w niedzielę - bo sporo młodszych graczy chce wracać do domu np. w Łęcznej czy Lubartowie na noc, jeżeli to będzie zbyt późno - nie będzie transportu.
Spoko - bitwy niedzielner się podgoni i skończymy wcześniej
Jankiel ma rację pisząc że 1500 pts aż 3 godzin nie zabiera gry
Thurion - a myślałem że wreszcie przyjedziesz na mastera, którego robią przychylni Ci ludzie -
dobry gracz nie patrzy na niewielką różnicę formatu - tylko gra dla samej przyjemności - popatrz : jest Euro i jest Comp Score które tnie lizardy okrutnie - ale ja zawsze tam chętnie pojadę - niezależnie od tego czy zagram w USA, Polsce, Francji czy Nowej Zelandii, żeby zagrać z super batlowcami, spotkać ludzi na poziomie i cieszyć się samym wydarzeniem
Thurion, zastanów się jeszcze - i przyjedź - razem z Ekipą Forza Pomorze. Zależy nam na obecności mocnych graczy z całej Polski. Niech się nasze młode pokolenie batla ma od kogo uczyć.
Weźcie przykład z Crusa - Stachu nigdzie nie wybrzydza na turniej czy format , zawsze podchodzi pozytywnie i gra bardzo dobrze.

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

DZIK pisze:(...)
Dziku, tu nie chodzi o chce, nie chce nie podoba sie... format juz przebolalem i cos tam wykminilem, jest nawet w dziale rozpisek... stoly, trudno... mi 48x48 tylko pomoze... ale 4 dni na turniej :/ kurde.. i to 2 tyg po wroclawiu :/ , w sumie schodzi 7 dni w ciagu 2 tygodni na turnieje, to naprawde jest dla mnie za duzo, WFB to hobby, w zyciu sa inne przyjemnosci i obowiazki...te 4 bitwy w sobote zmienilyby sporo... ale jesli jest to niewykonalne to trudno :(

edit:
jest szansa ze Was zaskocze.. ale nie chce pisac ze bede, zeby potem nie przyjechac... wole pisac ze nie bede a przyjechac :)

pzdr !!
Ostatnio zmieniony 31 sty 2007, o 21:20 przez thurion, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Spoko Dziku i tak conajmniej jednoosobowa reprezentacja Pomorza się zjawi ;)
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
Pająk
Masakrator

Post autor: Pająk »

być może jeszcze trzyoosobowa ekipa się zbierze :wink: już kołujemy kasę i załatwiamy wolne w robocie :P

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

jeżeli to będzie zbyt późno - nie będzie transportu.
A tak w niedzielę będzie zbyt późno. Niektórzy mają dalej, niż do Lubartowa czy Łęcznej.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

Super! To jedyna okazja by zobaczyc jerzyna w takim stroju :shock: :

Obrazek

Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crusader »

A nie mozna zaczac bitew w niedziele od 8 rano, albo 7 rano ?
pzdr

Awatar użytkownika
Pająk
Masakrator

Post autor: Pająk »

mi taki pomysł sie podoba... i tak zazwyczaj na turniejach się mało śpi :P

Awatar użytkownika
Szczur6
Mudżahedin

Widać że Jerzyn mimo że sędziuje liczy na komplet punktów za strój :D no chyba że wpadł na pomysł pod tytułem "cholernie łatwo ropoznawalny sędzia" :wink:

ODPOWIEDZ