Skaven - Blog armijny [up 03.01.10]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Skaven - Blog armijny [up 10.04.09]
hehe wszystko takie,że aż strach się bać no i trochę zygać się chce co w wypadku nurgla jak najbardziej wskazane
mi sie boczek stedzia podoba;] i paszcza rośliny na stedziu.
coldy do mnie nie przemawiają.
bydle fajne ale coś z tymi czerwonymi dziurami w bokach bym zrobił;)
coldy do mnie nie przemawiają.
bydle fajne ale coś z tymi czerwonymi dziurami w bokach bym zrobił;)
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Robal pod BSB nie nie przekonuje, za duży jak dla mnie.
Ale stegadon zapowiada się bardzo przyjemnie
Ale stegadon zapowiada się bardzo przyjemnie
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Hmm Twoje lizaki sa brzydkiei obrzydliwe Za co masz u mnie oggggromny plus jesli dobrze pamietam nurgle byl bogiem zarazy chorob itp , wiec jest super W coldlanach jednak popimo bardzo dobrego malowania nie podoba mi sie ten tyranid na czempiona widzialbym rownierz coldlana z jednym okiem aledo tegoz mackami na korych koncach sa malutkie oczka ( tak jak w Herosach 3w lochach to zupgrejdowane oczko) a stegon poczekam az bedzie pomalowany
Jako że znalazłem troche czasu na dzialanie z moja armia bede coś tu czasami wrzucal, mam duzo wipów i co większy kawałek będe foto zamieszczal
Ja bym chciał tą armię zobaczyć jak będzie cała skończona teraz po prostu te figurki są wyjebiste no i pomysł od samego początku wgniata w ziemię i miażdży
teraz gwardie paćkambo ktoś slana musi bronić ;P
Technicznie jest fajnie, ale klimat armii w ogole nie fluffowy.
Shaman says:
-There is no evil spirits, but some just not like you.
-Spirit lives in de temple of flesh, if u devor flesh you devor spirit and get stronge', now pass me im human leg der is some meat left between der toes.
-There is no evil spirits, but some just not like you.
-Spirit lives in de temple of flesh, if u devor flesh you devor spirit and get stronge', now pass me im human leg der is some meat left between der toes.
białe trole odpadaja
- Master of reality
- Oszukista
Skin na palanquinie miażdży system. Geniusz
I sold my soul for rock'n roll