7 II 2009 - 2000pts - Imperium Gier
Ja jak mówie ze przyjde to przychodze, GarG tez bedzie
xYz
Hehehe co cóż GarG to GarG ; D
A co do DE to teraz ekokidom poprostu pozwalaja się ciąć w miejscach publicznych, taki znak czasów. Zmiana obyczajowości czy coś, wypełzło plugastwo z ciemnych pokoi więc panoszy się po swiecie.
A co do DE to teraz ekokidom poprostu pozwalaja się ciąć w miejscach publicznych, taki znak czasów. Zmiana obyczajowości czy coś, wypełzło plugastwo z ciemnych pokoi więc panoszy się po swiecie.
xYz
@GarG
Jednak nie mogę Ci pozyczyć smoka bo mój brat chce go wziaść do sowich WE. Będziesz musiał zagrać jakimś śmierdzącym proxem.
@Kris
Mozesz też dopisać mojego brata
Jednak nie mogę Ci pozyczyć smoka bo mój brat chce go wziaść do sowich WE. Będziesz musiał zagrać jakimś śmierdzącym proxem.
@Kris
Mozesz też dopisać mojego brata
No to Kris jutro od rana z Cinkiem młotki w dłonie i przebijacie się do kiosku za ścianą. Może do soboty spacyfikujecie opór tubylców i zaanektujecie nowe tereny dla Imperium, ze 2 stoły tam wejdą i jest gitara
Ewentualnie jakieś mniej radykalne posunięcia w stylu stołu dla lizaków na kiblu czy w umywalce, w końcu aquatic zobowiązuje 

Ja wam mówię jak się robi turniej na duże pkt to największy zysk bo najwięcej ludzi chce przyjść
Niech ktoś zrobie zdjęcia z imprezy i później wrzuci na forum to będzie weselej
jak będę to sam zrobię 

Więc panowie - robimy tak - gdyby liczba osób przekroczyła 16 to wylosujemy pary i lecimy parówkę, żeby zagrali wszyscy. Więc miejcie proszę wersje rozpy na 1000 do pary - 0-2 special, 0-1 rare, 2+core, 0-2 heroe. Pamiętajcie proszę o punktualności bo grać chyba będziemy długo.
Bo nikt nie zna tego małego miłego chłopca który grał kiedyś wymagajacą armią a teraz gra nobrainerem 

Ładna impreza się zrobiła.
Aż żałuje że mnie nie będzie:/
Ciekawy jestem czy Cinek zdecyduje się na swoje kombo. Dobrze by było żeby nasz "farciarz" wygrał kolejny turniej.
Aż żałuje że mnie nie będzie:/
Ciekawy jestem czy Cinek zdecyduje się na swoje kombo. Dobrze by było żeby nasz "farciarz" wygrał kolejny turniej.
-----------------------------------------------------------------------------------------
"kiedy ludzi kupa to i rycerz dupa"
"kiedy ludzi kupa to i rycerz dupa"
Spoko - maks 8 stołów, 4 na raz przy jednym, ergo 32 miejsca - starczy. Jak to dobrze, że nawiązaliśmy współpracę z gronem osób związanych z Jędrusiem 
Już dopisuje Kosmosa, nie zwróciłem uwagi w pierwszej chwili.

Już dopisuje Kosmosa, nie zwróciłem uwagi w pierwszej chwili.
Pewnie, że tak, aż chciałbym tej parówki i emocji w losowaniu 
Tak btw - jeśli ktoś ma jakieś tereny to niech weźmie kilka, żeby stoły wyglądały bardziej rozmaicie.
Poza tym zapoznajcie się proszę z regulaminem, żeby potem nie było jakiś mini zaskoczeń i rozczarowań. Punktualność jest szczególnie ważna skoro będzie się ważyć, czy robimy parówkę czy singiel.

Tak btw - jeśli ktoś ma jakieś tereny to niech weźmie kilka, żeby stoły wyglądały bardziej rozmaicie.
Poza tym zapoznajcie się proszę z regulaminem, żeby potem nie było jakiś mini zaskoczeń i rozczarowań. Punktualność jest szczególnie ważna skoro będzie się ważyć, czy robimy parówkę czy singiel.