Zmiana nicka
Re: Zmiana nicka
A ja proszę o zabrania mi stopnia naukowego, który sobie sam przywłaszczyłem niecnie, sprzed nicka
Niech zostanie samo Crane
Niech zostanie samo Crane
Widzę, że doktorkowi powyżej nick zmieniono, a mój nie? Dalej mam 4 po nimZiemko pisze:Uwaga zaraz biore sie za masowa zmiane nickow - czasem jest problem, ze stare haslo nie dziala do nowego nicka , wiec pisac do mnie Pmki od kumpli to podam nowe hasla do kont.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Pkt. 1 Z takimi emotami to zaraz nic Ci nie zmienie
Pkt. 2 Soldier jest juz zajete - zostalo niedawno zalozone, nie ma na razie postow - jesli przez jakis czas tak bedzie to usune tamto konto i Ci zmienie.
Pkt. 2 Soldier jest juz zajete - zostalo niedawno zalozone, nie ma na razie postow - jesli przez jakis czas tak bedzie to usune tamto konto i Ci zmienie.
To miało wyrazic bardzo wielki smutek z powodu pominięcia Ok przyjmuję do wiadomości i liczę na pamięć.
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
E, ja bym zmienił. Pole "konto aktywne"Ziemko pisze:Pkt. 1 Z takimi emotami to zaraz nic Ci nie zmienie
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Ja proszę o zmianę nicku na 'WojtuśŚ'(lub 'WojtusS' jak nie można 'ś'), ponieważ stwierdziłem, że bardziej będzie do mnie pasowało.
Z góry dzięki
Z góry dzięki
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Ja bym prosił o zmiane z Dark Knight na Mhroczny Rycerz (dokładnie tak jak napisałem, MHROCZNY ). Z góry THX
PZDR
PZDR
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Widzę, że temat znowu ożył, więc i ja się przypomnę
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
soldier4 , soldier jest juz zajety. Reszcie zmienie jak bedzie kilka osob do zmiany...
Ziemko zauważyłem, że piszesz mój nick w wersji angielskiej (soldier), czyli mogłeś też tak sprawdzać, a mój pisze się SOLIDER (kumpel kiedyś "I" przestawił i tak już zostało ). Jeżeli i ten nick jest zajęty to dziękuję za próby i nie marudze więcej.
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
Ludzie zabijacie mnie , czemu nie mogliscie od razu zalozyc takich kont, tylko nagle przebudzenie? Zmienie Wam niebawem.
- Tiger Brown
- Kradziej
Wspomnij, Ziemko, Talleyranda:
"Uważaj na swoje pierwsze odruchy - zazwyczaj są szlachetne."
"Uważaj na swoje pierwsze odruchy - zazwyczaj są szlachetne."
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.