Mapet Show
Moderator: Ziemko
nie jest to wikol
jest to lakier do podłóg, taki wodorozcieńczalny i nie toksyczny (czytaj: nie smierdzi jak schnie)
najpierw maluję wodę, a potem wylewam na to kolejno cienkie warstwy lakieru...jak jedna zaschnie to leje druga...jest to tania metoda, ale pracochłonna...i cieżko jest uzyskać idealnie gladką powierzchnie ponieważ lakier na obrzeżach ma skołonność do wypiętrzania się...
...osobiście nejlepszym znanym mi i w miare niedrogim sposobem na zrobienie wody jest użycie żywicy poli-cośtam... jest przeroczysa twarda jak kamień po zaschnieciu i co najwazniejsze nie zmiejsza swojej objetości... daję na prawdę wypasiony efekt
jest to lakier do podłóg, taki wodorozcieńczalny i nie toksyczny (czytaj: nie smierdzi jak schnie)
najpierw maluję wodę, a potem wylewam na to kolejno cienkie warstwy lakieru...jak jedna zaschnie to leje druga...jest to tania metoda, ale pracochłonna...i cieżko jest uzyskać idealnie gladką powierzchnie ponieważ lakier na obrzeżach ma skołonność do wypiętrzania się...
...osobiście nejlepszym znanym mi i w miare niedrogim sposobem na zrobienie wody jest użycie żywicy poli-cośtam... jest przeroczysa twarda jak kamień po zaschnieciu i co najwazniejsze nie zmiejsza swojej objetości... daję na prawdę wypasiony efekt
tylko z zywica jest problem bo jest zoltawa nie przezroczysta mam w domu to wiem ]:->
i jest jeszcze jeden bardzo wielki problem z nia ona nie jest polecala dla alergigow ja jestem to nie bede opowiadal co sie ze mna dzialo po prubie odlania figurek wysypka jak nic mimo ze jej nawet nie dotknelem wszystko w rekawiczkach robilem
i jest jeszcze jeden bardzo wielki problem z nia ona nie jest polecala dla alergigow ja jestem to nie bede opowiadal co sie ze mna dzialo po prubie odlania figurek wysypka jak nic mimo ze jej nawet nie dotknelem wszystko w rekawiczkach robilem
Wiesz Max... jak nie wiesz to czasem przemilcz i nic nie pisz... Żywic jest tyle rodzai że nawet nie jesteś sobie tego w stanie wyobrazić.. Więc to że Ty masz żółtawą żywice nie znaczy że innych nie ma. To tak jakbyś powiedział że samochody są czerwone bo Ty taki masz... :/ (Przepraszam jeśli zostanie to uznane za off topic)
a tu sie zgodze ]:-> hmm ale nie widzialem jeszcze calkiem przezroczystej zywicy ok nie bede sie klucil
a co do 2 rzeczy to ona ma to cdos co butapren ]:-> czyli uczula to jest racja na 100% nawet na opakowaniu powinno byc napisane(na mojej jest)
no to jak wyprubujecie zywice to pokazcie w galerii chetnie to zobacze
a co do 2 rzeczy to ona ma to cdos co butapren ]:-> czyli uczula to jest racja na 100% nawet na opakowaniu powinno byc napisane(na mojej jest)
no to jak wyprubujecie zywice to pokazcie w galerii chetnie to zobacze
konkurencja nie spi
zatem mój nowy saurus scar-veteran... jako baze urzyłem figurke firmy reaper http://www.reapermini.com/forum/index.p ... ded&start=
a oto mój pan
zapewne na wszelkie pytania odpowie za mnie kolega max, który napewno wie lewiej
zatem mój nowy saurus scar-veteran... jako baze urzyłem figurke firmy reaper http://www.reapermini.com/forum/index.p ... ded&start=
a oto mój pan
zapewne na wszelkie pytania odpowie za mnie kolega max, który napewno wie lewiej
Tak jak mowilem Ci Mapet na Mastermindzie - bardzo mi sie podoba , tarcza bardzo fajna jest - tak jak mowilem , jak ja zobaczylem pierwszy raz to mialem pewne znajome skojarzenie
Mapet jestes plewa , ze tak z testu skopales - tytul hobbysty sie Tobie nalezal zdecydowanie !!! Poza tym gratuluje naladniejszych lizakow w Polsce - mam nadzieje , ze znajde w sobie wystarczajace checi i zaparcie , zeby stanac do walki o to zaszczytne trofeum
Mapet jestes plewa , ze tak z testu skopales - tytul hobbysty sie Tobie nalezal zdecydowanie !!! Poza tym gratuluje naladniejszych lizakow w Polsce - mam nadzieje , ze znajde w sobie wystarczajace checi i zaparcie , zeby stanac do walki o to zaszczytne trofeum
fakt jestem plewa jesli chodzi o ten test... ale kurde byl jebitnie trudny... i do tego wszystkie pytania z pogranicza choasu, i znajomosci mapki... a z lizaków nic... jednak nie zmienia to faktu, że z flafu to jestem slabiutki...
nastepnym razem sie przygotuje
nastepnym razem sie przygotuje
Test byl trudny owszem , ale 8emke na loozie powinienes byl walnac
Co teraz bedziesz malowac ?
Co teraz bedziesz malowac ?
w weekend zamierzam pocisnać salki i dokonczyć 12 skinków co ja mialem teraz na turnieju... a później kolejna 12 skinkow... później cos fajnego (stegadon albo terradony) a później kolesje 12 skinkow:PP... tak na zmiane cos miłego, skinki
Powiem tylko tyle, zdjęcia zmaskarowały wygląd tej figurki, ale na szczęście widziałem tego pana "live at Mastermind" i mogę powiedzieć że jest na pełnym wypasie
Dokładnie to samo pomyslałem . Wobec tego podpisuję się pod postem Atamanaataman pisze:hehe. Skoro takie "sławy" jak Malin czy Ziemko twierdzą, że model jest full wypas -to pewnie model jest full wypas . Ale z fotki to pierwsza myśl jaka mi się nasuwa, to pilna potrzeba solidnego washa na złotym Więc pewnie powinieneś poprawić fotki
Koleś na żywo wymiata, fotki psują sprawę, za duże powiększenie .
PS. Zjebałeś hobbyste, żebym był przed tobą to wstyd
PS. Zjebałeś hobbyste, żebym był przed tobą to wstyd
fajny ale ta czaszka mi nie pasuje ]:-> taka jakby z boxera znaczy psa bo andrew golota jest jeszcze brzydszy
-
- Wałkarz
- Kontakt:
A mi sie jakoś nie podoba. Nie wiem czemu. Nie przemawia do mnie.
"The lunatic is in my head
The lunatic is in my head
You raise the blade, you make the change
You re-arrange me ’till I’m sane
You lock the door
And throw away the key
There’s someone in my head but it’s not me."
Pink Floyd - Brain damage
You lock the door
And throw away the key
a nie ma za co ]:->
pomalowanie fajne ale
jak juz mowilem czaszka nie jest najgorsza ale z psem mi sie kojarzy
hmm ale jak na mnie to komplement
pomalowanie fajne ale
jak juz mowilem czaszka nie jest najgorsza ale z psem mi sie kojarzy
hmm ale jak na mnie to komplement
-
- Wałkarz
- Kontakt:
Nie no malowanie extra. Tylko model taki mało... aztecki. Wygląda bardziej jakby urwał się z atlantydy/ podręcznika do dd.
"The lunatic is in my head
You lock the door
And throw away the key
You lock the door