Ranking Ligi WFB 2009/2010
Moderator: swieta_barbara
Re: Ranking Ligi WFB 2009/2010
wlasnie przeslalem ponownie wyniku turnieju Euro SNOT, ID 662, z dodanymi armiami poszczegolnych graczy
pzdr !!
pzdr !!
Zmienione
taki szybki transfer ze w lidze juz zmiana ale na bp jeszcze nieHrabia Duuku Tytuł: Re: Ranking Ligi WFB 2009/2010
Napisane: wczoraj, o 23:07
Chuck Norris
ID 1500
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Ja proszę o zmianę klubu na Ordin. Tak a propos transferów.
A Id jasne wielmożnego Pana ?Barbarossa pisze:Ja proszę o zmianę klubu na Ordin. Tak a propos transferów.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
a ja proszę wreszcie o zmianę wyników turnieju nemezis- wojna partyjna, gdzie zamiast
Marek Alaryk Wojnar Dark Elves . Górki Wielkie 80 Dogs of War
powinno być
Marcin Kalafior Szlasa-Rokicki DoCh Warszawa 80 Dogs of War id 2546
Harry podobno przesyłała Wam już dawno i to kilka razy poprawione wyniki, ergo.... mógłbyś?
Proszę jeszcze, jeśli to nie problem, o wpisanie w turnieju "Wielki powrót" armii
mi (kalafiorowi) DoCh, kielonowi HE, Manfredowi DoCh i Kotletowi WoCh
dziękuję
Marek Alaryk Wojnar Dark Elves . Górki Wielkie 80 Dogs of War
powinno być
Marcin Kalafior Szlasa-Rokicki DoCh Warszawa 80 Dogs of War id 2546
Harry podobno przesyłała Wam już dawno i to kilka razy poprawione wyniki, ergo.... mógłbyś?
Proszę jeszcze, jeśli to nie problem, o wpisanie w turnieju "Wielki powrót" armii
dziękuję
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Co do wielkiego powrotu to tak się nie da, muszą chłopaki wysłać jeszcze raz wyniki. Już ich o to prosiłem na PM powiedzieli , że się postarają. Też bym chciał żeby mi się WE wyświetlało w odpowiednim miejscu.Cauliflower pisze: Proszę jeszcze, jeśli to nie problem, o wpisanie w turnieju "Wielki powrót" armii
dziękuję
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Aha, no ok.
ale wojny partyjnej Harry wyniki wysyłał im już kilka razy...
ale wojny partyjnej Harry wyniki wysyłał im już kilka razy...
Ja 13:10:35
zgłosiłeś te poprawione wyniki adeonowi?
Harry 13:11:03
już 3 razu
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
1850 - Y.M.F.B. - zrobione.
PO RAZ MILIONOWY POWTARZAM - ABY PUNKTY ZA TURNIEJ BYŁY DLA DANEJ ARMII ORGANIZATOR MUSI TE WYNIKI UZUPEŁNIĆ I PRZESŁAĆ PONOWNIE. NIE POPRAWIAMY ICH POJEDYNCZO !!!!!!!
PO RAZ MILIONOWY POWTARZAM - ABY PUNKTY ZA TURNIEJ BYŁY DLA DANEJ ARMII ORGANIZATOR MUSI TE WYNIKI UZUPEŁNIĆ I PRZESŁAĆ PONOWNIE. NIE POPRAWIAMY ICH POJEDYNCZO !!!!!!!
- Młody Pajak
- Kradziej
Chciałbym zgłosić błąd w rankingu, gdyż mam zaliczony turniej Eastern Europe Grand Tournament ale mnie na nim nie było xD
moje id 2313
pozdrawiam
moje id 2313
pozdrawiam
Pisz do orgaMłody Pajak pisze:Chciałbym zgłosić błąd w rankingu, gdyż mam zaliczony turniej Eastern Europe Grand Tournament ale mnie na nim nie było xD
moje id 2313
pozdrawiam