Skład na Euro

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Re: Skład na Euro

Post autor: Jankiel »

Na pocieszenie Ci powiem, że akurat w takim samym błędzie jest np. Jankiel.
Może ja jestem w błędzie, może Ty. demokracja jest dobra do tego, by jak najwięcej osób było zadowolonych. Dyktatura jest skuteczniejsza. Dylematem jest jedynie, czy Euro mamy wygrać, czy się na nim dobrze bawić i usatysfakcjonować jak największą część aparatu.
zawsze podejrzewałem że Jankiel jest z układu.... Ani chybi Jankiel to bolszewickie miano w każdym razie z pewnością nie Polskie
Kurwa, rozgryźli mnie. Teraz w głosowaniu na LS mam przewalone :)
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Naprawde sadzisz, ze taka kolosalna roznica w efektywnosci druzyny jest zastapienie Darka, Malala i Robsona Kielonem, thurionem, Kolata czy mna?

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

swieta_barbara pisze:Naprawde sadzisz, ze taka kolosalna roznica w efektywnosci druzyny jest zastapienie Darka, Malala i Robsona Kielonem, thurionem, Kolata czy mna?
zawsze możecie sie wypróbować :mrgreen:

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Nie chcialbym tego, bo waznym czynnikiem jest nie tylko wynik indywdualny, ale rowniez atomosfera w druzynie, bezposrednio przed i po turze. Atmosfera po sie nie przejmuje - jestem raczej pewien dobrego miejsca reprezentacji, jakkolwiek by sie ona nie uksztaltowala.

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

jeśli top3 miejsca w lidze zajęło niesłusznie to możecie dopuścić ich do eliminacji a z pewnością przegrają 8) jeśli nie mają szans, a priori, to po co drążyć ten temat ? będzie zbędny flejm... zawsze przy wyborze składu na Euro są emocje, a koniec końców rozchodziło się po kościach bo było podium. Mam nadzieję że tym razem też tak będzie. :)

pzdr,
Żaba

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

swieta_barbara pisze:waznym czynnikiem jest nie tylko wynik indywdualny, ale rowniez atomosfera w druzynie,
=D>
zacytowałbym tez przedmówce

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

@ tak Jankielu odwieczny problem masło czy armaty :) z pewnością armatami lepiej przekonuje się oponentów :lol2:
no offence i EOT

Ż.

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Żaba pisze:jeśli top3 miejsca w lidze zajęło niesłusznie to możecie dopuścić ich do eliminacji a z pewnością przegrają 8) jeśli nie mają szans, a priori, to po co drążyć ten temat ? będzie zbędny flejm... zawsze przy wyborze składu na Euro są emocje, a koniec końców rozchodziło się po kościach bo było podium. Mam nadzieję że tym razem też tak będzie. :)

pzdr,
Żaba
Proste, ze bedzie.

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

Dla mnie atmosfera w teamie to wyssany powód z palca, by najlepsi gracze nie grali. I JEDYNY, taki w sumie

Blok hardcorowców gra na euro- szczerze życzę powodzenia, zobaczymy co z tego wyjdzie, póki co chłopaki nie zasłaniajcie się "atmosferą" w teamie, tak jakby od tego zależało kto więcej 6 wyrzuci...

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

Kurna złóżcie jeszcze dwa teamy! Ja proponuje reprezentacje Bhutanu [http://pl.wikipedia.org/wiki/Bhutan] z Butanem na czele i np. Jamajki z Oskarem. Duzo slocikow i wszyscy happy :mrgreen: .

Strasznie radosny i dowartościowujący temat :wink: .

pozdro
Obrazek

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Morrok pisze: Blok hardcorowców gra na euro
Jasne, jeśli w tym bloku jest 5 czy 6 osób, które głosowały na Malala to rzeczywiście cały blok hardcorowców jedzie na euro. Ale pewnie te osoby głosowały na Malala tylko dla zmyłki, a tak na prawdę to są w bloku JH.

A tak na serio zamiast pisać takie rzeczy, to może przeczytaj jeszcze raz pierwszy post Dębka i znajdź tam fragment o eliminacjach (wewnętrznych kwalifikacjach).
Obrazek

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

Post autor: SlanesH »

Troche przerwy w WFB na mature i juz by mnie taki flejm ominal :) Ten temat przypomina co to prawdziwe hobby ;)
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

Kalesoner pisze:
Morrok pisze: Blok hardcorowców gra na euro
Jasne, jeśli w tym bloku jest 5 czy 6 osób, które głosowały na Malala to rzeczywiście cały blok hardcorowców jedzie na euro. Ale pewnie te osoby głosowały na Malala tylko dla zmyłki, a tak na prawdę to są w bloku JH.

A tak na serio zamiast pisać takie rzeczy, to może przeczytaj jeszcze raz pierwszy post Dębka i znajdź tam fragment o eliminacjach (wewnętrznych kwalifikacjach).
Każdy swoje wie

pozdro

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

SlanesH pisze:Troche przerwy w WFB na mature i juz by mnie taki flejm ominal :) Ten temat przypomina co to prawdziwe hobby ;)
Kurde, myślałem ze jesteś starszy:D.

ps tez zdjae w tym roku
sory za offtop
Obrazek

Awatar użytkownika
Dalmar
Falubaz

Post autor: Dalmar »

Kalesoner pisze: A tak na serio zamiast pisać takie rzeczy, to może przeczytaj jeszcze raz pierwszy post Dębka i znajdź tam fragment o eliminacjach (wewnętrznych kwalifikacjach).
A przecież eliminacje się odbyły - nazywają się Liga WFB (system wielu turniejów który w ciągu roku wyłania najskuteczniejszych).

Jeśli robi się jakieś dodatkowe kwalifikacje które niewiele wnoszą (bo wiadomo, że na pojedyńczym turnieju wszystko może się zdarzyć - szczęście, kości itd.) to nie robi się ich chyba po to żeby faktycze coś weryfikowały.

Argument z "atmostefą" też jest dość chybiony, bo ludzie na poziomie zawsze się dogadają - ja z Młodym choć mieliśmy "na pieńku" w czasie trwania Ligi bez problemu się dogadywaliśmy na ostanim ETC, a Polski Team miał dobry wynik.

Jeśli chodzi o wybór składu prawem wybranego Kapitana - Dębka jest zrobić co mu się tylko podoba i np: argument "bo go nie lubię" jest dobry jak każdy inny. Mam tylko prośbę nie piszcie takich głodnych kawałków jakie przeczytałem przez te kilka stron przynajmniej jeśli chodzi o moją osobę.

Powodzenia na ETC.

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Dalmar pisze:A przecież eliminacje się odbyły - nazywają się Liga WFB (system wielu turniejów który w ciągu roku wyłania najskuteczniejszych)
Tak zupełnie na marginesie i do niczego nie pijąc - ten sezon jest bardzo mało miarodajny ;-)

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

no jasne że jest mało miarodajny... w końcu nie wygrałeś ligi, więc jak może być miarodajny.
czytając Debka mam wrażenie, że za dużo czyta FAKTU z wywiadami z Leo B. bo sposób wypowiadania się identyczny. Tylko nasz boski Leo wie, że atmosfera bywa drugorzędna a tu się nią zasłaniacie. Sorry, ale nie zdziwie się, jak 60% składu będzie z JH, mimo wew. eliminacji.
co do miarodajności sezonu, faktycznie, ani Robson ani Malal nigdy wcześniej nie byli w topie, więc co oni tam wiedzą. Nie znam wiekszośc z Was prywatnie ( im jakoś chyba nie płaczę patrząc na poziom wypowiedzi), ale mimo małej aktywności na forum wiekszośc wydarzeń w światku jest komentowana i generalnie JH staje się obiektem żartów z tym całym burdelem.
(jak się na MB napiję, to parę opowiem)
tak czy inaczej:
"Wam kury szczać prowadzić a nie WFB robić"
Tyle!
Full offence jak ktoś się poczuwa
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

SauruS PoweR pisze:
SlanesH pisze:Troche przerwy w WFB na mature i juz by mnie taki flejm ominal :) Ten temat przypomina co to prawdziwe hobby ;)
ps tez zdjae w tym roku
A pomyślcie ze ja tez zdaje i jeszcze musze to codziennie czytac bo jestem w centrum zainteresowania :D
sory za offtop ;)
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

SauruS PoweR pisze:
Kurde, myślałem ze jesteś starszy:D.

ps tez zdjae w tym roku
sory za offtop
ej sporo tych maturzystów: Ja, Taraś, Ostry :twisted:

Dalmar: argument z ,,atmosferą'' jest bardzo dobry. Ja z niektórymi graczami nie chciałbym zagrać czy to w druzynie czy przeciwko sobie. Poprostu nie czułbym funu z wytrzymywaniem na siłę z jakimis ludzmi ktorych nie lubie, kiedy moge wziasc zaufanych kumpli.
Jeżeli jesteś w stanie dogadać się z każdym to gratuluje, nie wszyscy są tacy otwarci. ;)

Dębek da rade. Tylko czemu Robsona nie ma w planach to ja nie rozumiem... :( Z awansu bym brał drania :( .
Nie wierze, że skład bedzie sie skladał z 5 Jeźdzców. Mam nadzieję, że znajdzie się w nim Crus, Shino. Ja widzę 2 jeźdzców co najwyżej w składzie, ale których to zostawie dla siebie....

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

Dmtrij jesteś z Wrocławia prawda ? : ) wyluzuj men . to tylko plastikowe figurki...

ODPOWIEDZ