WIELKI TURNIEJ WFB - FAIR PLAY - Nowy Sącz - 04.07.09 - 1850
Re: WIELKI TURNIEJ WFB - FAIR PLAY - Nowy Sącz - 04.07.09 - 1850
^^ przyjdz przyjdz, mi sie z Toba zawsze fajnei grało ; D poza tym lubisz wino ! Mozesz jeszcze jutro wpasc na ten turniej przed ; )
Z Krakowa jest autobus koszt 12-16 zł (zalezy od lini) czas podrózy 2-2,30h
Jaka s mapka z dojazdem/ dojsciem by sie przydała
pozdro
Jaka s mapka z dojazdem/ dojsciem by sie przydała
pozdro
Szybkie pytanie, mianowicie czy 8 powerów i DD mozna uzyc w ciagu tury czy tyle można mieć maksymalnie w rozpie? Chodzi mi o to czy np jak mam 6 DD i biorę scrolla to mam 7 dd a jeżeli mam diadem w rozpie to dalej mam 7dd ale w fazie magi jak przeniosę to mogę miec ich 9, to samo tyczy sie pd
tez mam szybkie pytanie, pewnie to gdzies jest wiec niechze mnie kto odeśle tam szybko;p bo mam już wysyłać rozpe - 1850 pkt wchodzi tomb prince , szkielety moga mieć magiczny sztandar tylko jak dowodzi king - nie ma jakichś errat żebym czuł sie szczęśliwy i mógł im dać?
Niestey, z duzym muminkiem tak ale z małym już nie
Czyli nie moge ani posiadać w rozpie ani uzywać wiecej DD i PD na turę, czy tylko ograniczenie jest tu co do uzywania kości ?
Ostatnio zmieniony 2 lip 2009, o 16:22 przez Skaven, łącznie zmieniany 1 raz.
Piotrek, wiem, że to Ty jesteś orgiem i sędzią, ale akurat limit DD jest ustalany przy układaniu rozpy - scrolle ścinają Ci 1 z puli za pierwszy 2 za każdy kolejny. I tyle, koniec pieśni. Bo nie możesz tego limitu "aktualizować" na bieżąco w ramach rozwoju bitwy. A nawet jeśli to jest to bardzo niewygodne i moim zdaniem mija się z celem. To, że nie gramy z Restrictedem chyba nie oznacza, że będziemy odrzucali dobrze skonfigurowane rulingi, nieprawdaż?