Miałem na myśli przeklejajTemple Guard pisze:Ja proponuję trzecie rozwiązanie - dodać te posty do istniejących odpowiednich tematówSauruS PoweR pisze:Ziemko kasuj te smiecie. Albo jeśliś łaskaw to przyklejaj
.

Moderator: Ziemko
Miałem na myśli przeklejajTemple Guard pisze:Ja proponuję trzecie rozwiązanie - dodać te posty do istniejących odpowiednich tematówSauruS PoweR pisze:Ziemko kasuj te smiecie. Albo jeśliś łaskaw to przyklejaj
.
Wiadomo że 174p to nie tak dużo ale zazwyczaj to oni dostają szarże i to od solidnego oddziału żeby zostały łyknięte od razu i z 28 ataków zostaje malutko.Dastor pisze:14 Saurusów, spear muzyk -174 pts
Oddział jest tani, strata aż tak bardzo nie boli. Mają t4 sv 4+ więc ochrona tez na przyzwoitym poziomie. Ustawiamy ich 2x7 więc wypłacają 28 ataków ws3 s4 co stanowi niezłą siłę. Nie trzeba ich niańczyć daja lookouta i ładnie wyglądają na stole:)
Ja z nim grałem. Twoje skinkowisko gorsze.Myth pisze:Takie, że chciałbym ich wystawić, ale wiecznie nie ma ku temu okazji, bo wiecznie gram na skinkowiskuW Babicach widziałem, że ktoś grał wielkim klocem saurusów, ale nie pamiętam kto to był ani jak mu poszło. Sami z siebie powalczą z klockami w stylu 40 halabard imperialnych (chociaż nie wiem czy rzucałbym ich na 40 spearelfów DE). Z herosem biorą na klatę trochę więcej, ale przy obecnej mecie opartej na MC jakoś nie do końca ich widzę.