Morenówka 2009- 21.06.2009 Gdańsk Morena
Re: Morenówka 2009- 21.06.2009 Gdańsk Morena
Młody zapisz sklad ( Żbik, KJ, Młody pajak )
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Wpisuj kolejny team:
Team damage: Radek, Necromanter, DaBoss
Team damage: Radek, Necromanter, DaBoss
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Ma ktoś może pożyczyć na turniej 8 globadierów??
@ Na jakie zasady ostatecznie gramy? To co na Drakonie czy Limited??
@ Na jakie zasady ostatecznie gramy? To co na Drakonie czy Limited??
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
To co na drakonie.
Z tym że gramy na zasady dzisiejsze.
Jezeli jeszcze cos zmienią w regulaminie to chyba nie bede uwzgledniał, jeszcze sie okaze ze dzien przed zmienią i nie bedzie nic wiadomo ;]
Jezeli jeszcze cos zmienią w regulaminie to chyba nie bede uwzgledniał, jeszcze sie okaze ze dzien przed zmienią i nie bedzie nic wiadomo ;]
Szczecin pojawi sie z dwoma skladami. Wiec do zobaczonka w niedziele.
P.s. poprosilbym o kogos z organizatorow o podeslanie numeru phona na priv. Tak na wszelki wypadek jakbysmy mieli problemy z tafienie/dojazdem. Pozdro
P.s. poprosilbym o kogos z organizatorow o podeslanie numeru phona na priv. Tak na wszelki wypadek jakbysmy mieli problemy z tafienie/dojazdem. Pozdro
You never know how Strong you are ... until being Strong is the only choice you have ...
Co najwyżej kosmetyka - myślę, że do jutra skończą się wishlistyMłody pisze:To co na drakonie.

Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Dobra, to są teamy z Koszalina z Zadu Trolla:
ALFA:
Wrubel, Duxior, Szczur
OLD Boys:
Johny, Stadej, Zaleś
Old Ones (
):
ANtY, Sztajger, i 3 osoba ze Szczecina (nie znam nicka)
ALFA:
Wrubel, Duxior, Szczur
OLD Boys:
Johny, Stadej, Zaleś
Old Ones (

ANtY, Sztajger, i 3 osoba ze Szczecina (nie znam nicka)
sie zapowiada mega turniej
2.Spidergames- Guzka,Mike,Kowal
8.Fifity Pence- Kołek, Kuba, Szymon
9.Snot Gamma- Jagal, Chory, Błazej
unormowaly wam sie juz sklady? z tego co ja wiem to Chorego rowniez nie bedzie na turnieju, wiec akurat macie 6 osob na dwie druzyny zeby sie podzielic
pzdr

2.Spidergames- Guzka,Mike,Kowal
8.Fifity Pence- Kołek, Kuba, Szymon
9.Snot Gamma- Jagal, Chory, Błazej
unormowaly wam sie juz sklady? z tego co ja wiem to Chorego rowniez nie bedzie na turnieju, wiec akurat macie 6 osob na dwie druzyny zeby sie podzielic

pzdr
nam niestety sie nieuformowalo wiec jak nie bedzie chorego to moze jagal kolek lub blazej chcecie do naszego teamu 
a tak na powaznie to jezeli nasza 6 jest to trza sie jakos podzielic. Z tym ze Kuba i mike nie moga razem bo to VC wiec to juz kwestia jak sie z reszta podzielimy moze byc tez tak ze mike idzie do jagala i blazeja ja do kolka i kuby. albo jak jeszcze cos wymyslicie to piszcie

a tak na powaznie to jezeli nasza 6 jest to trza sie jakos podzielic. Z tym ze Kuba i mike nie moga razem bo to VC wiec to juz kwestia jak sie z reszta podzielimy moze byc tez tak ze mike idzie do jagala i blazeja ja do kolka i kuby. albo jak jeszcze cos wymyslicie to piszcie

-
- Chuck Norris
A więc komplecik trolli się pojawi bez najemników miast pobrzeżnych 
ALFA:
Wrubel, Duxior, Szczur
OLD Boys:
Johny, Stadej, Zaleś
Old Ones (
):
ANtY, Sztajger, Michał