Wielki Dracon 2009, 2250pts, 11-12 lipiec 2009
Re: Wielki Dracon 2009, 2250pts, 11-12 lipiec 2009
No i latających czołgów z II WŚ;)
Poza tym nie chce też Falkowskiego bo brzydko śpiewa i budzi wszystkich rano!
Jedziemy w pon ale nocujemy gdzieś nad morzem. Do ugadania jeszcze, ja biore wolne w pracy:)
Poza tym nie chce też Falkowskiego bo brzydko śpiewa i budzi wszystkich rano!
Jedziemy w pon ale nocujemy gdzieś nad morzem. Do ugadania jeszcze, ja biore wolne w pracy:)
Ty faking bicz po polsku $%#^@&*# %#^@&, kiedy ja Ci brzydko spiewalem?!Dastor pisze: Poza tym nie chce też Falkowskiego bo brzydko śpiewa i budzi wszystkich rano!
Naprawde chcecie jechac w poniedzialek? Dzizus, my stamtad nie wrocimy chyba...
A po co wracać :p
Kurde im więcej pije tym zaczynam zaóważać sporo plusów w VC przy obcięciach nowego BP, ale wasze obcięcia w postaci zwiększenia poziomu recasta są nie do przyjęcia
ps.
Tak poza tym wnioskuje o jakiś rabat wejściowy dla mnie, albo premie dla moich VC lub TK gdyż ulca przy której będzie turniej ma moje Nazwisko
:P:P:P:P:P:P:P:P
Pozdro.
Kurde im więcej pije tym zaczynam zaóważać sporo plusów w VC przy obcięciach nowego BP, ale wasze obcięcia w postaci zwiększenia poziomu recasta są nie do przyjęcia

ps.
Tak poza tym wnioskuje o jakiś rabat wejściowy dla mnie, albo premie dla moich VC lub TK gdyż ulca przy której będzie turniej ma moje Nazwisko

Pozdro.
Właśnie dzięki takim turniejom zastanawiam się ciągle nad sensem brania ludzików ze soba, coraz częściej tylko przeszkadzają
Ja bym najchętniej od srody gdzieś tak się tam zatrzymał ale to wszystko jest uzależnione od pracy naszego kierowcy, ale cisnę go już od dzisiaj to zobaczymy co sie uda wymodzić 

Wiecej ? Mocniej? 

- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Czy warpstone charm liczy się jako jedna kostka powera?
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
z tego co wiem tak ;/ tak samo jak luck stone i tzeench will
mimo ze ewedentnie widac roznice powera w tych itemach ;]

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Mi się podobają ograniczenia. Będzie można w końcu spotkać DE na magii
Aż się zastanawiam czym zagrać: DE czy Imperium...
Szkoda tylko braku oceny malowania. Może to doprowadzić do syfiastych armii na turnieju...

Szkoda tylko braku oceny malowania. Może to doprowadzić do syfiastych armii na turnieju...
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
no chyba fajnie jest sobie pograć z przeciwnikiem który ma ładnie pomalowaną armię,
nie ma oceny malowania dlatego będziemy zwracać szczególną uwagę na niedomalowane armie,
wg regulaminu:
Pomalowana figurka oznacza model który ma nałożone podstawowe i odpowiednie kolory na każdą rozróżnialna powierzchnię
(detale jak kryształki, klamerki, oczy itp. mogą zostać pominięte), nie może na wierzch przebijać podkład.
punkty karne:
5 pkt: Gracz w armii posiada do pięciu nie pomalowanych modeli
10 pkt: Gracz w armii posiada powyżej pięciu nie pomalowanych modeli
nie ma oceny malowania dlatego będziemy zwracać szczególną uwagę na niedomalowane armie,
wg regulaminu:
Pomalowana figurka oznacza model który ma nałożone podstawowe i odpowiednie kolory na każdą rozróżnialna powierzchnię
(detale jak kryształki, klamerki, oczy itp. mogą zostać pominięte), nie może na wierzch przebijać podkład.
punkty karne:
5 pkt: Gracz w armii posiada do pięciu nie pomalowanych modeli
Na turnieju obowiązuje wymóg pomalowania armii oraz zakaz proksowania.
zgadnijcie co jest ne tak w regulaminie...5 pkt: Gracz w armii posiada do pięciu nie pomalowanych modeli
Przecież nie wyrzucimy nikogo jak przyjedzie z drugiego końca polski i będzie miał jeden fast pomalowany byle jak. Dostanie jakieś karne i będzie mógł grać. Liczymy na jakąś sprawiedliwość środowiska wobec nas bo w roku są tylko dwa mastery bez oceny malowania: WD i DMP gdzie można sobie pograć w miarę nową rozpą do której się nie ma wszystkich figurek na turbo poziomie. Został miesiąc do mastera. Nie trzeba malować na GD, ale żeby to miało ręce i nogi. Czy musi być ocena malowania 0-30 żeby każdy siedział w domu i cisnął ? Jeżeli tak to jedynym sposobem wyegzekwowania tego są karne. Jak sobie to inaczej wyobrażacie ?
to dajcie zapis ze kazdy zamiast 5karnych dostaje z każdej bitwy jeden punkt mniej
i bedzie okej.

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE