Pożyczę, wypożyczę na DMP
Re: Pożyczę, wypożyczę na DMP
Wypozyczam armie Demonow i VC. 1000 rubli za 2 dni(DMP).
Przyjmuje tylko powazne oferty.
Przyjmuje tylko powazne oferty.

-
- Mudżahedin
Dalej pozycze 10 kazda ilośc na Knihgtly Orderów(10 wystarczy) wynagrodzenie- jestem otwarty na wszystko
pzdr
pzdr
-
- Mudżahedin
Shyym pisze:Zupełnie jak Tadeusz Siekierko!Siilent Bob pisze:wynagrodzenie- jestem otwarty na wszystko
Tylko w klacie mam 250 cmShyym pisze:Zupełnie jak Tadeusz Siekierko!Siilent Bob pisze:wynagrodzenie- jestem otwarty na wszystko

10 bloodletterow
5 harpii DE
proooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
szę
ładnie

5 harpii DE
proooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
szę
ładnie

Wezmę ci tą armatę
Do zobaczenia wieczorem!

Do zobaczenia wieczorem!

PAPIRA PAM PARARIRA
LAP PARA PAM PARARIRA
PAM PARA PAMPARARIRA
LAP PARA PAM PARARIRA
LAP PIBI PAM PARARIRA...
http://www.youtube.com/watch?v=Tq3VBN4IzQs
Pozyczy ktoś 10 warriorów do DE na DMP? rzecz jasna złocisty napój bedzie 

kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...