Moderator: JarekK
Miejmy nadzieje ze to chwilowe, bo ostatnio narzekasz jak 8latek któremu lizak spadł do piaskownicy....Dark Knight pisze:Wierz mi że nie jestem sfrustrowanym 16 latkiem tylko wykur... 20 latkiem. (...) POZDRO i sorry że mnie nieco poniosło :*
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Przecież w naszej armii wystarczy 3 magów aby mieć maksa z PD i DD... I wtedy taniego bsbka wciśniesz choć raczej bez BotG...kuman pisze: gra się tym dobrze chodź jak już mówiłem BSB by się przydał... z ilością rostawień nie jest źle tak się wydaje... trzeba coś jeszcze pomyśleć
no tak tylko 4 sniperki a 3 to jednak różnicaGrolshek pisze:Przecież w naszej armii wystarczy 3 magów aby mieć maksa z PD i DD... I wtedy taniego bsbka wciśniesz choć raczej bez BotG...kuman pisze: gra się tym dobrze chodź jak już mówiłem BSB by się przydał... z ilością rostawień nie jest źle tak się wydaje... trzeba coś jeszcze pomyśleć
1. na maruderszch używam mon bo są wstanie zatrzymać konice z WS5 czy inna lepszą piechoteOcc pisze:No to tak!
1)Kwestia piechoty-generalnie uwielbiam MoS,fantastycznie uniwersalny.Mon spisuje się przeciw sczelającym oponentom używającym bsa;)Mowa była o maraskach ofc.Co do ylity piechoty-Anty szczeleckie combo-MOT+Blasted.Anty elfickie-MON I Festering shroud.Definitywnie.Polecam też Mok na maraskach.Dodatkowe ataki to całkiem fajny shit;).Ma to minusy...ale to i tak mięcho armatnie.Generalnie każdy mark ma swoje zastosowania.
2)Tak choseni opłacają się,jak najbardziej.18 pkt to wcale nie tak dużo,jeśli popatrzymy na korzyści.Generalnie super,dajemy Blasphemous amulet i festering shroud chosenom z MON i dajemy do przodu.Masa kombinacji.Najlepsza piechota w grze.A cena cuż. Mamy marasów za 4pkt.
3)BSB-miedzy oddziałami zkitrany z tyłu.Masa pancernej peichoty ze stubbronem-bezcenne.
4)Smok/wroga-dogry,helka,Heros z s7 i asfem.
chempionami z odziałów musisz wyzywać jeżeli na stole jest warshrain, bo dopiero wtedy mają zasade eye of god'sDark Knight pisze: Ogólnie denerwujący jest obowiązek rzucania challengy nawet championami oddziałowymi.