Nowa kampania na 2010
Re: Nowa kampania na 2010
tak tylko że wcześniej Archaon wysiekł straż przyboczną valtena, tego spec charatera shwarzhelma i na koniec samego błogosławionego blondaska sigmara , ranny i z niepełnym ekwipunkiem został zaatakowany od tyłu przez Grimgora i dostał wpierdziel ale nie zginął .
a fluffowo to magiem jest średniej klasy , jego czary bardziej bazowały na ochronie niż ofesnie ale teraz nowy 7ed lore tzeentcha jest dużo gorszy dla Archiego
a fluffowo to magiem jest średniej klasy , jego czary bardziej bazowały na ochronie niż ofesnie ale teraz nowy 7ed lore tzeentcha jest dużo gorszy dla Archiego
nie no to nie tak , walki trwały jeszcze przez wiele dni a małe warbandy paliły jakieś fragmenty imperium jeszcze przez miesiące. Grimgor poszedł bo wygrał z Archaonem - to coś jak walka pięściarzy zawodowców, nie zależało mu na śmierci wroga tylko na zwycięstwie nad nim . a Archaona spotkał los gorszy od śmierci.
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Miałem na myśli, że jest najpotężniejszym wojownikiem. A napisałem wojownikiem- magiem tylko dlatego, że umie czarować. Ale widać jest plewny skoro dostał wpierdziel od łorka. A jaki los go spotkał?
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Nie zapominajcie że Grimgor to "wszechwybraniec wielkiej zieleni" i prawie "awatar" Gorka, nie chyba Morka, oj sam już nie wiem. Jako istota stworzona tylko i wyłącznie do walki trudno aby dostała "bęcki" od pozbawionego wierzchowca i wyprutego magicznie Archaona, ten bez magii musiał stoczyć pojedynek z Grimgorem na czystą siłę fizyczną i umiejętności walki. Nic dziwnego że dostał tęgie przez Grimgora i becząc uciekł do mamusi.
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
-
- Masakrator
Panowie...panowie!
Grimgor miał farta i tyle-zjawił się AKURAT po tym, jak Archaon stracił konia!
Poza tym, orki jako grzyby nie mogą być wybrańcami.
No chyba,że Greenpiecu
Grimgor miał farta i tyle-zjawił się AKURAT po tym, jak Archaon stracił konia!
Poza tym, orki jako grzyby nie mogą być wybrańcami.
No chyba,że Greenpiecu
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Bo Crom jest ZAJEBISTY!!! (sorry za wyrażenie ale idealnie do niego pasuje)eliah91 pisze:Archaon był ledwo żywy a Grimgor nie jest taki zajebisty, dostał oklep od Croma.
I btw zwracam honor Archaonowi skoro był taki wymęczony. No ale ten Droghar (QŃ) był mu tak potrzebny, że każdy pisze, że go nie miał?
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
-
- Masakrator
Taki z niego koń apokalipsy,że schodzi od jakiejś imperialnej plewy.
Monstrous mount z 3 woundami...eh..
Monstrous mount z 3 woundami...eh..
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Jaki by kozak nie był to i tak dobro zatriumfuje...Jasiuuu pisze:wcześniej Archaon wysiekł straż przyboczną valtena, tego spec charatera shwarzhelma i na koniec samego błogosławionego blondaska sigmara
-
- Masakrator
Warhammer stopniowo zmienia się w forgottena. Zaraz skombinują nam jakiegoś elminstera czy drizzta, którzy będą ratowali świat.
Poza tym, mam nadzieję, że nowa kampania w 2010 nie będzie taka plewna jak Storm of Chaos....
Poza tym, mam nadzieję, że nowa kampania w 2010 nie będzie taka plewna jak Storm of Chaos....
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Nie miałem przyjemności zapoznać sie z treścią kampanii SoC ale z tego co wyczytałem w necie to niewiele straciłem.
-
- Masakrator
Średnio pasuje do mrocznego i przepełnionego plugastwem świata Warhammera
- Master of reality
- Oszukista
No i Drizzt nie miałby kogo ratować w naggaroth, tam są tlko mroczni i cold one'y
@Eltharion
też bardzo lubię sagę o Drizzcie
@Eltharion
też bardzo lubię sagę o Drizzcie
I sold my soul for rock'n roll
- Master of reality
- Oszukista
Ma ktoś może SoC w pdf?
I sold my soul for rock'n roll