Nowa kampania na 2010

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Re: Nowa kampania na 2010

Post autor: Jasiuuu »

tak tylko że wcześniej Archaon wysiekł straż przyboczną valtena, tego spec charatera shwarzhelma i na koniec samego błogosławionego blondaska sigmara , ranny i z niepełnym ekwipunkiem został zaatakowany od tyłu przez Grimgora i dostał wpierdziel ale nie zginął .

a fluffowo to magiem jest średniej klasy , jego czary bardziej bazowały na ochronie niż ofesnie ale teraz nowy 7ed lore tzeentcha jest dużo gorszy dla Archiego

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

OMG... ale dno ](*,)

Napewno orki by sobie poszły mając do dyspozycji zniszcenie tego wszystkiego co tam żyło #-o
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Jasiuuu

nie no to nie tak , walki trwały jeszcze przez wiele dni a małe warbandy paliły jakieś fragmenty imperium jeszcze przez miesiące. Grimgor poszedł bo wygrał z Archaonem - to coś jak walka pięściarzy zawodowców, nie zależało mu na śmierci wroga tylko na zwycięstwie nad nim . a Archaona spotkał los gorszy od śmierci.

Awatar użytkownika
Mhroczny Rycerz
Falubaz

Post autor: Mhroczny Rycerz »

Miałem na myśli, że jest najpotężniejszym wojownikiem. A napisałem wojownikiem- magiem tylko dlatego, że umie czarować. Ale widać jest plewny skoro dostał wpierdziel od łorka. A jaki los go spotkał?
White Lion pisze:Mam prośbę :)

Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Why so serious? ;)

Awatar użytkownika
likaon
Kretozord

Post autor: likaon »

Nie zapominajcie że Grimgor to "wszechwybraniec wielkiej zieleni" i prawie "awatar" Gorka, nie chyba Morka, oj sam już nie wiem. Jako istota stworzona tylko i wyłącznie do walki trudno aby dostała "bęcki" od pozbawionego wierzchowca i wyprutego magicznie Archaona, ten bez magii musiał stoczyć pojedynek z Grimgorem na czystą siłę fizyczną i umiejętności walki. Nic dziwnego że dostał tęgie przez Grimgora i becząc uciekł do mamusi.
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii

Awatar użytkownika
eliah91
Masakrator

Post autor: eliah91 »

Archaon był ledwo żywy a Grimgor nie jest taki zajebisty, dostał oklep od Croma.
Obrazek

Varinastari
Masakrator

Post autor: Varinastari »

Panowie...panowie!
Grimgor miał farta i tyle-zjawił się AKURAT po tym, jak Archaon stracił konia!
Poza tym, orki jako grzyby nie mogą być wybrańcami.
No chyba,że Greenpiecu :twisted:

Awatar użytkownika
Mhroczny Rycerz
Falubaz

eliah91 pisze:Archaon był ledwo żywy a Grimgor nie jest taki zajebisty, dostał oklep od Croma.
Bo Crom jest ZAJEBISTY!!! (sorry za wyrażenie ale idealnie do niego pasuje)

I btw zwracam honor Archaonowi skoro był taki wymęczony. No ale ten Droghar (QŃ) był mu tak potrzebny, że każdy pisze, że go nie miał?

Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Why so serious? ;)

Awatar użytkownika
eliah91
Masakrator

PRZECIEŻ TO KOŃ APOKALIPSY!!!
Jak by nie zginął to Archaon by na pewno podbił cały stary świat :lol2:
Obrazek

Varinastari
Masakrator

Taki z niego koń apokalipsy,że schodzi od jakiejś imperialnej plewy.
Monstrous mount z 3 woundami...eh.. =D>

Awatar użytkownika
Jasiuuu

wcześniej Archaon wysiekł straż przyboczną valtena, tego spec charatera shwarzhelma i na koniec samego błogosławionego blondaska sigmara

Awatar użytkownika
Mhroczny Rycerz
Falubaz

Jasiuuu pisze:
wcześniej Archaon wysiekł straż przyboczną valtena, tego spec charatera shwarzhelma i na koniec samego błogosławionego blondaska sigmara
Jaki by kozak nie był to i tak dobro zatriumfuje... :|

Why so serious? ;)

Varinastari
Masakrator

Warhammer stopniowo zmienia się w forgottena. Zaraz skombinują nam jakiegoś elminstera czy drizzta, którzy będą ratowali świat.
Poza tym, mam nadzieję, że nowa kampania w 2010 nie będzie taka plewna jak Storm of Chaos....

Awatar użytkownika
Mhroczny Rycerz
Falubaz

Nie miałem przyjemności zapoznać sie z treścią kampanii SoC ale z tego co wyczytałem w necie to niewiele straciłem.

Why so serious? ;)

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Occ pisze:Warhammer stopniowo zmienia się w forgottena. Zaraz skombinują nam jakiegoś elminstera czy drizzta, którzy będą ratowali świat.
Masz coś do drizzta ??? :-s :evil:
Moja ulubiona saga :wink:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Varinastari
Masakrator

Średnio pasuje do mrocznego i przepełnionego plugastwem świata Warhammera :mrgreen:

Awatar użytkownika
Master of reality
Oszukista

Post autor: Master of reality »

No i Drizzt nie miałby kogo ratować w naggaroth, tam są tlko mroczni i cold one'y :D

@Eltharion
też bardzo lubię sagę o Drizzcie :)
I sold my soul for rock'n roll

Awatar użytkownika
Szemkel
Chuck Norris

Post autor: Szemkel »

Najbardziej mi sie podobał w SoC ten fragment kiedy przyszły wampiry popatrzyły i sobie poszły.

A Walten to pupilek Luthora Hussa jesli dobrze pamiętam. A wszystcy wiedzą, że to obłakany wpos.

Awatar użytkownika
eliah91
Masakrator

Bo Manfred przestraszył się jakiegoś warrior priesta i tyle po za tym miał tylko setki tysięcy pomagierów to stanowczo za mało.
Obrazek

Awatar użytkownika
Master of reality
Oszukista

Post autor: Master of reality »

Ma ktoś może SoC w pdf?
I sold my soul for rock'n roll

ODPOWIEDZ