Granie w Lublinie
Re: Granie w Lublinie
Rozumiem.
Myslalem, ze tam bedzie ktos kto byc moze zagra ze mna jedna z pierwszych bitew w moim zyciu i cos poradzi i nauczy . Moze cos innego sie znajdzie ;p
Myslalem, ze tam bedzie ktos kto byc moze zagra ze mna jedna z pierwszych bitew w moim zyciu i cos poradzi i nauczy . Moze cos innego sie znajdzie ;p
mozesz sie z kim umowic w domu, zagracw mdku, na zuchow(?), na ulicy, pod mostem. karabin kiedys nawet rozgrywal wirtualna bitwe w dyskusji ze zbyszkiem
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
przywiozlem kilka terenow na stancje. Mam bardzo duzo pracy i nauki. W sobote wpadne (do mdku) jedynie pogadac (i zostawic te tereny) na godzine 10 bo o 12 zaczynam pracę.
Zielik weź moje figurki
Szukam składu na druzynowke w Łęcznej. Zielik? ;>
Zielik weź moje figurki
Szukam składu na druzynowke w Łęcznej. Zielik? ;>
u nas w Łęcznej w piwnicy - idealne stanowisko do grania, piękne stoły a szykuje się właśnei jeden wypasiony całkiem - 4 osoby mogą śmiało tam grać, to kto wbija w sobotę na partyjkę żołnierzyków?kotson pisze:Są jakieś plany uniwersalnej miejscówy??
I gdzie bedziemy ligę rozgrywać??
nie marudzić bo widzę że w Lublinie to tak ciężko teraz z dobrą miejscówką, pozatym to tylko 5 zł w obie strony
Nieprawda, po raz setny mówię że w MDKu można spokojnie grać- Czopie nie marudz to tylko 5 zł w obie stronynie marudzić bo widzę że w Lublinie to tak ciężko teraz z dobrą miejscówką, pozatym to tylko 5 zł w obie strony
- Shakin' Dudi
- Masakrator
juz juz kminie kminie rozpe...aj szczury szczury!