Tomash, pisałeś w tym temacie o lakierach Krylon. Mógłbyś mi powiedzieć, gdzie takowe można nabyć, najlepiej na necie?
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Właściwie to zależy jak partia lakieru ci się trafiła - są różne: gęste i rzadkie.smiejagreg pisze:Czy ktoś może zapodać, w jaki sposób rozcieńczać lakiery Model Master? Akryle, wiec można wodą, ale w jakich proporcjach, żeby było dobrze i skutecznie? Pozdrawiam.
Nie mam zielonego pojęcia, kupowałem w sklepie z art. plastycznymi na Mazowieckiej w Warszawie. Wujek Gógl powinien być tu bardziej pomocny niż ja. Generalnie polecam lakiery Krylon, najlepsze w sprayu z jakimi miałem przyjemnośćRasti pisze:Tomash, pisałeś w tym temacie o lakierach Krylon. Mógłbyś mi powiedzieć, gdzie takowe można nabyć, najlepiej na necie?
Skavenblight pisze:Ja używam Talensa 115
Nie, metalki nie robią się szare. Zapomniałam napisać tego w zaletachsmiejagreg pisze:Skavenblight pisze:Ja używam Talensa 115
Skavenblight: czy Talens powoduje matowienie metalików, chodzi mi o to, czy nie robią się szare, czy długo trzeba go trząść przed lakierowaniem, czy jest jakaś optymalna odległość sprayowania.