przypominam ze jutro startujemy o 10 i ze dzisiaj w nocy jest zmiana czasu !
jakby ktos wiedzial ze jutro nie przyjdzie niech da znac na forum albo komus telefonicznie, ulatwi nam to potencjalne zmiany w pairingach
pzdr
ok to jest potrzebne w zasadzie tylko Mlodemu do wyslania wynikowKervyn pisze:Dla formalności: Bartosz Bruski i Maciej Baliński. Dziwne że tego nie zauważyłem w trakcie turnieju ;0
Już z taką ironią nie musiałeś pisaćthurion pisze: dzieki dla wsystkich przeciwnikow, szczegolnie duze gratulacje dla BWT za utrzymanie naprawde bardzo dobrego poziomu, zarowno przez wsystkich graczy jak i przez sedziego
nie ma ani krzty ironii, w mojej osobistej indywidualnej opinii sedziowales lepiej od MlodegoMichał pisze:
Już z taką ironią nie musiałeś pisać
thurion pisze: nie ma ani krzty ironii, w mojej osobistej indywidualnej opinii sedziowales lepiej od Mlodego
bardzo chetnie, z nowymi szczurkami, wyjdzie na zdrowie i tobie i miMłody pisze:A czelendża dawno nie miałeś ?:D
Młody pisze: Ale troche jednak to zajmuje, przygotowania rzeczy na turniej zaczałem tydzien temu, takze warto to docenic chyba.
thurion pisze:oraz dla Mlodego za zalatwienie bardzo fajnych i nietypowych pucharków
pzdr !!