WIĘKSZY HARDKOR! 31.10.2009 single 2550 Warszawa
Re: WIĘKSZY HARDKOR! 31.10.2009 single 2550 Warszawa
jakoś nie widać tej inwazji zielonych, poza dwoma stałymi zgłoszeniami cisza czyżby reszta wróciła do jaskiń 

reszta zielonych od dawna " walczy o twoją uwagę z milionami innych rzeczy" na allegro ;]
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Gąsior! Nie przyjeżdżaj, bo jeszcze nie mam skinek na 2550 i biere danony
Zulus ma, a jest w Wawie chyba teraz - napisz

Zulus ma, a jest w Wawie chyba teraz - napisz

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

- dziekanotr
- Wodzirej
dobra wyslalem zgloszenie, dajcie znac czy doszlo, bo czesto moje zgloszenia nie dochodza, pozdro
- 4 karabiny
- Beast from the East
Dopiszcie mnie czarnuchy
Rozpy nie wyślę, bo na ranczo jestem i korzystam z netu dzięki uprzejmości sąsiada, a on abeka nie ma

Rozpy nie wyślę, bo na ranczo jestem i korzystam z netu dzięki uprzejmości sąsiada, a on abeka nie ma

- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Szukam dobrej-mrocznej duszy która pożyczy Asasyna DE 

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- dziekanotr
- Wodzirej
wezme Ci tego assasina tylko przypomnij mi w piatek ok?Arbiter Elegancji pisze:Szukam dobrej-mrocznej duszy która pożyczy Asasyna DE
Szukam dobrej-mrocznej duszy która pożyczy Asasyna DE
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
OK
thx.

thx.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- dziekanotr
- Wodzirej
Marcin miales racje z tym luck gnoblarem wyslalem juz poprawna rozpe na pm